Vacature Accountmanager / Commercieel Medewerker

Accountmanager / Commercieel Medewerker in Alblasserdam

Werken bij Baleco

Presteren op trots, vertrouwen en plezier

(1) vacature : Accountmanager / Commercieel medewerker

Heb je er altijd al van gedroomd om met buizen te werken?

Waarschijnlijk niet, toch zijn buizen bijna niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk maar eens aan luxe jachten, scheepsbouw, constructies (bijvoorbeeld een voetbalstadion), snelweg portalen of sportauto's.
Als bedrijf focussen wij ons op het creëren van meerwaarde binnen een bestaande of nieuwe keten. Wij richten ons op duurzame en efficiënte bedrijfsprocessen welke onze klanten stimuleren en een duwtje in de rug geven.
Het gedachtegoed zit hem in onze filosofie, want hoewel ons machinepark niet uniek is en iedereen in de branche de beste kwaliteit garandeert, ligt onze kracht in de mensen en cultuur hierachter.
PS. Als jouw antwoord op de bovenstaande vraag ja is ;
Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze collega's 😉

Accountmanager / Commericeel medewerker.

Fulltime
Amnacht

Wij zoeken een collega met commerciële aanleg, een aanpakker die goed gedijd binnen een klein en gedreven team. Jouw inzet doet er toe en zal zichtbaar zijn binnen de algehele bedrijfsvoering.
Jij bent energiek, gedreven en houdt ervan om samen te presteren.
Je zal werken binnen een klein team van gedreven collega's en haalt jouw energie uit klanten, collega's en het behalen van targets.
Daarnaast bieden wij alle mogelijkheden om mee te denken (en te groeien) binnen onze algehele bedrijfsprocessen.
Wij zoeken iemand met een HBO opleiding in commerciële economie of bedrijfskunde. Ervaring binnen onze branche (staal/buis) is gewenst, als je dit niet hebt zullen wij ervoor zorgen dat jij alle kneepjes uit ons vak leert.
Als bedrijf staan wij voor kwaliteit en voelen wij ons verantwoordelijk voor onze klanten en collega's. Wij zoeken dan ook een collega die hier net zo over denkt en graag samenwerkt met een betrokken team.

Werkzaamheden:

Functie:accountmanager commercieel medewerker
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Baleco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Accountmanager / Commercieel Medewerker Baleco 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures