Vacature Accountmanager

Accountmanager in Ridderkerk

Wil jij verantwoordelijkheid over een klantportfolio met bedrijven als Shell, NEP, VodafoneZiggo, GVB en Erasmus MC? Heb je een paar jaar ervaring in sales en ben je op zoek naar een uitdagende buitendienstfunctie? Dan zoekt Elinex jou!

WAT GA JE DOEN ALS (JUNIOR) ACCOUNTMANAGER?

De accountmanager is dé belangrijkste schakel tussen onze klanten en interne organisatie. Je werkzaamheden bestaan uit het proactief vinden van prospects, het aanbrengen van nieuwe klanten en het beheren en ontwikkelen van onze huidige klantrelaties. Daarbij registreer je jouw activiteiten in ons softwaresysteem. Als accountmanager werk je vanuit ons kantoor in Ridderkerk of vanuit huis. Je bent voornamelijk onderweg met de leaseauto die Elinex je ter beschikking stelt om prospects en klanten te bezoeken.

Werken bij Elinex betekent werken in een professionele en informele omgeving, waarbij het belangrijk is dat je flexibel bent en ad hoc-acties direct oppakt. Aangezien er geen noodstroomschool bestaat mag je bij Elinex over techniek en noodstroom leren. Als accountmanager val je onder de afdeling Commercie. Onze commerciële afdeling is verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en diensten.

WAT ZOEKEN WE IN EEN (JUNIOR) ACCOUNTMANAGER?

 • Afgeronde mbo of hbo opleiding richting bijv. commerciële economie of accountmanager
 • 2-5 jaar ervaring als accountmanager
 • Je bent sociaal en wordt enthousiast van het leggen van nieuwe contacten
 • Affiniteit met techniek
 • Creatief, innovatief en resultaat- en oplossingsgericht
 • Gedreven en ambitieuze salestijger die zich wil ontwikkelen
 • Je hebt empathisch vermogen en bent een echte doorzetter
 • Service- en klantgerichte instelling

WAT BIEDEN WE EEN (JUNIOR) ACCOUNTMANAGER?

 • Een leuke en afwisselende fulltime job (40 uur per week)
 • Goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen + de dag na Hemelvaart standaard vrij en een pensioenregeling
 • Afhankelijk van jouw eigen ambitie en inzet maak jij de functie zo leuk als je zelf wil. Je krijgt bij Elinex veel vrijheid
 • (Interne) opleiding en trainingen op o.a. het gebied van noodstroomoplossingen
 • Een open organisatie met een enthousiast T.E.A.M. (together each achieves more!)
 • Maandelijkse gezamenlijke lunches en vrijdagmiddagborrels
 • Een Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit!

OVER ELINEX

Werken bij Elinex betekent werken bij een professioneel MKB- en familiebedrijf. We zijn zeer ambitieus en groeiend in zowel binnen- als buitenland. Elinex is de autoriteit op het gebied van noodstroomoplossingen en netspanningsrisico’s en kenmerkt zich als een professionele en klantgerichte organisatie met bijna 35 jaar ervaring, die zowel grote nationale en internationale bedrijven binnen de EMEA (Europa, Midden-Oosten & Afrika) als klant heeft. Op het gebied van noodstroomoplossingen voert Elinex met een eigen serviceteam, merkonafhankelijk en op basis van 24/7 service, installatie-, onderhouds- en storingsdiensten uit binnen alle mogelijke klantsectoren in de Benelux en daarbuiten.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Ben jij een accountmanager in hart en nieren en ben je op zoek naar de tweede stap jouw carrière? Wil jij werken bij een organisatie die blijft groeien en ontwikkelen? Wacht dan niet langer en solliciteer door jouw cv + motivatie te mailen naar solliciteer@elinex.com t.a.v. Joska Stokkers.Functie:Accountmanager techniek
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Elinex Power Solutions B.V. via solliciteer@elinex.com of 31180721350. Of bezoek hun website https://www.elinex.nl/nl/.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Accountmanager Elinex Power Solutions B.V. 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures