Vacature Administratief Medewerker/Office Manager

Administratief Medewerker/Office Manager in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever richt zich op het bieden van hoogwaardige, klantvriendelijke dienstverlening aan zowel nationale als internationale klanten over de hele wereld. Sinds 2017 doen zij dit met veel kennis, enthousiasme en een sterke werkethiek. De klanten zijn divers, variërend van advocaten, accountants en consultants tot ICT-professionals, multinationals, handelsbedrijven en diverse MKB-bedrijven.

Momenteel hebben zij vier businesscenters in Rotterdam en één in Amsterdam. Zij groeien snel en verwachten dit jaar uit te breiden naar meerdere steden in Nederland.

Zij zijn een klein, hecht team van hardwerkende jonge medewerkers. Omdat zij een klein team zijn, hechten zij veel waarde aan een prettige werksfeer om samen het bedrijf naar het hoogste niveau te tillen. Bij hen maak je écht deel uit van een team en doet jouw mening ertoe.

Je krijgt een eigen kantoorruimte in één van hun moderne businesscenters in het centrum van Rotterdam, op 3 minuten loopafstand van metrostation Beurs en metro- en treinstation Blaak. Het is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De werktijden en werkdagen zijn nader overeen te komen.

Functieomschrijving

Als Administratief medewerker bij dit bedrijf werk jij 30-32 uur per week (Parttime) op een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam. Met jouw oog voor detail en accurate werkwijze ben jij verantwoordelijk voor verschillende taken. De functie focust zich voornamelijk op de administratieve verantwoordelijkheden waaronder debiteurbeheer van een gevarieerde klantenportefeuille, algemene administratieve taken en het sorteren en juist behandelen van post en officiële documenten. Jij bent op de hoogte van WWFT- regelgeving en zorgt dat deze wordt nageleefd. Jij werkt met Nederlands en met Engelse klanten dus jij beheerst beide talen vloeiend en op een professioneel niveau.

Jouw functie is enorm divers want naast deze hoofdtaken ben jij ook in contact met de klanten. Via de telefoon en email zullen zij bij jou in de lucht komen voor vragen over facturen, contracten, onze diensten en post. Ten slotte bent je ook verantwoordelijk voor het beheren van jouw kantoor. Je krijgt een eigen kantoor toegewezen en bent als het ware de officemanager die ervoor zorgt dat ook deze aan kant blijft.

Al met al een diverse, uitdagende 360 functie die vraagt om een nauwkeurige, professionele en allround medewerker.

Functie-eisen
 • Professioneel en vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift;
 • Minimaal 2 jaar relevante backoffice en/of administratieve werkervaring;
 • Beschikbaar voor 30-32 uur per week.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een eigen kantoor en een prachtige werkplek in het centrum van Rotterdam;
 • Informele interne communicatie en een prettige werksfeer;
 • Ruimte voor input, ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie;
 • €3.000 - €3.400 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vaste werkdagen en tijden (in overleg);
 • Reiskostenvergoeding tot €150,- per maand;
 • 8% Vakantiegeld;
 • Pensioenbijdrage van 10% waarvan 5% vanuit het bedrijf zelf;
 • Bonus incentive bij goed functioneren;
 • Zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • Budget voor professionele ontwikkeling.

Het is bij wederzijdse interesse mogelijk om een proefdag mee te lopen. Functie:medisch-administratief medewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 3400
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.vantiggelen@werk.olympia.nl of Noa van Tiggelen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Administratief Medewerker/Office Manager Olympia 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures