Vacature Assistent Logistiek Manager

Assistent Logistiek Manager in Dordrecht

Als Assistent Logistiek Manager ga je aan het werk bij een Staalsnijbedrijf en ontvang je tussen de €2.850 en €3.250 bruto per maand en een 13e maand. 

Wij bieden

•    Een fulltimebaan van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 16:15 uur;

•    Een bruto maandsalaris tussen de €2.850,- en €3.250,-;

•    Een 13e maand;

•    Ruimte om jezelf te ontwikkelen;

•    25 vakantiedagen;

•    Reiskostenvergoeding á €0,23 cent per kilometer;

•    Een loyale werkgever.

Als Assistent Logistiek Manager ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de logistieke afdeling. Je assisteert de logistiek manager, plant dagelijks transport in en hebt contact met transporteurs. Daarnaast laad en los je vrachtwagens met een heftruck en/of bovenloopkraan, maak je orders verzendklaar, en zorg je voor de bijbehorende transportdocumenten. Je stuurt een team van productiemedewerkers aan en zorgt ervoor dat de dagelijkse planning wordt gerealiseerd.

Je werkplek

Onze opdrachtgever staat bekend als een vooruitstrevend staalbewerkingsbedrijf met een innovatieve insteek. Zij zitten gevestigd in Dordrecht en bieden een dynamische werkomgeving waarin jouw vakmanschap wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

•    Een afgeronde opleiding in de logistiek (minimaal niveau 3);

•    Ervaring in het werken met staal; 

•    Ervaring met het besturen van een heftruck;

•    In het bezit van een veilig hijsen certificaat is een pré; 

•    Beheersing van de Nederlandse taal.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Jessica van Schijndel via jvschijndel@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:operationeel manager logistiek
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3200
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 31682666629. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Assistent Logistiek Manager van nes + plaisier 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures