Vacature Backoffice-medewerker

Backoffice-medewerker in Alblasserdam

Ben jij graag de administratieve spil van het team? Ben je sociaal, communicatief vaardig en werk je secuur? Dan hebben we een geweldig leuke vacature voor je (voor 32 tot 40 uur per week) voor Coneco in Alblasserdam.

Wat ga je doen?

Dit is de inhoud van jouw functie

Je komt te werken in één van onze gezellige teams. Als backoffice medewerker draag je bij aan het succes van de afdeling Service en Onderhoud. Je zorgt ervoor dat verschillende administratieve werkzaamheden van de afdeling correct worden opgepakt en uitgevoerd. Daarbij heb je oog voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Je vindt het belangrijk om klanten, partnerbedrijven én collega's goed te informeren en je schroomt niet om hiervoor de telefoon te pakken. Daarnaast ondersteun je de afdeling daar waar hulp of backup nodig is. Eigen initiatieven, zelfstandig werken en proactief meedenken juichen wij toe.

Wanneer dit je aanspreekt en als je tussen de 32 en 40 uur (bij voorkeur 40 uur) beschikbaar bent, dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature.

We willen blije mensen

Als je bij ons werkt, willen we dat je dat met plezier doet. Doordat je gezien en gehoord wordt, maar ook doordat er een goede balans is tussen werk en privé. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarom doen we er alles aan om je te helpen bij je persoonlijke en je professionele ontwikkeling. Bij Coneco heb je de vrijheid om zelfstandig te werken. Verder krijg je niet alleen een goed salaris en pensioen, maar ook 37 vakantiedagen per jaar.Functie:backofficemedewerker
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Coneco Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Backoffice-medewerker Coneco Beheer 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures