Vacature Bedrijfsleider

Bedrijfsleider in Alblasserdam

Staalindustrieweg 43
2952 AT Alblasserdam
Tel:
Fax:
Email:

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde bedrijfsleider voor Ritmeester BV.

Leidinggevende ervaring is vereist . Zowel qua productie (incl. werkvoorbereiding) alsook 'op de vloer' (minimale ervaring: leidinggeven aan minstens 15 personen). Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

Ritmeester BV is een 'maatwerkbedrijf' en dat betekent dus een breed scala aan opdrachten. Zie voor een goede indruk van het werk onze websites. Deze geven een goede indruk van de variatie en uitdaging in het werk dat wij in dankbaarheid voor vele opdrachtgevers mogen vervaardigen. Elke dag is anders. En er zijn volop groeikansen op elk terrein!
Flexibiliteit in denken en werken is dus van belang. Als dynamisch interieurbouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in maatwerk voor interieurs van jachten, schepen, kantoren, woningen. Toelevering vormt een belangrijk deel daarvan. Specialisaties in CNC, gebogen vormen en 'moeilijker maatwerk'. De variatie is dan ook zeer groot en dat betekent dat geen enkele dag saai of 'routine' is.
Gezocht wordt 'een ondernemende duizendpoot' met prima leiderschaps-, commerciële en organisatorische kwaliteiten, communicatieve vaardigheden en: Passie voor hout, interieurs.
Toekomst: kansen voor groei zijn er volop: die maak je samen met het team. Als je een ondernemer bent: van harte welkom.
Interesse? Stuur je volledig cv met motivatie aan .

E:Functie:bedrijfsleider
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ritmeester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Bedrijfsleider Ritmeester 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures