Vacature Boomverzorger

Boomverzorger in Alblasserdam

Werken als boomverzorgerBaneninhetgroen.nl

Werken als boomverzorger

Op zoek naar een boomverzorger vacature? Snoeien, snipperen, afbreken en vellen van bomen. Zijn dit allemaal werkzaamheden waar jij blij van wordt? Dan is het zeker de moeite waard om op een van onze vacatures te reageren. Met onze vele connecties hebben wij altijd wel een mooie werkgever die een boomverzorger zoekt. Dus je zit hier op de goede plek! Je hoeft alleen nog maar even te solliciteren

  • https://www.baneninhetgroen.nl/sollicitatieformulier
  • STAND: 263

Vraag naar ervaren en onervaren boomverzorgers
Boomverzorger vacatures zijn er voor mensen met en zonder ervaring. Afhankelijk van je ervaring word je op de grond of in de hoogte aan het werk gezet. Ben jij een ervaren boomverzorger dan zal je bezig zijn met het snoeien van diverse boomsoorten. Kom je pas net kijken, dan begin je met het versnipperen van takken en boomstronken verwijderen. Daarnaast doe je tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden gelijk ervaring op met machines zoals een hoogwerker, motorkettingzaag, versnipperraar en een stobbenfrees.

Zonder ervaring aan de slag
Een boomverzorger opleiding is de ideale oplossing wanneer je aan de slag wilt met weinig of geen ervaring. Zonder ervaring kun je nog niet zelfstandig werken. Je kunt er daarom voor kiezen om als leerling boomverzorger aan de slag te gaan. Dit betekent dat je vier dagen per week aan het werk gaat en één dag per week de schoolbanken opzoekt. Je volgt dan de opleiding boomverzorger mbo. Lijkt dit jou wel wat? Dan komen wij graag in contact met je om een passende werkplek te zoeken. Mail naar of neem direct contact op met één van onze vestigingen.

Een stapje verder naar ETW boomverzorger
Heb je jouw boomverzorger opleiding succesvol afgerond en minimaal één jaar werkervaring opgedaan? Dan kan je ervoor kiezen om je verder te specialiseren als European Tree Worker (ETW'er). Hiervoor ontvang je een Europees certificaat waardoor je in heel Europa aan de slag mag. Ook verlangen veel overheidsinstellingen in Nederland dat je dit certificaat bezit.Functie:boomverzorger
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Evenementenhal Hardenberg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Boomverzorger Evenementenhal Hardenberg 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures