Vacature Chemisch analist

Chemisch analist in Alblasserdam

Dit ga je doen

Als Chemisch Analist werk je in een fabriek die staaldraad produceert. Jouw taak is het beheren van het chemisch lab. Hier analyseer je dagelijks monsters voor procescontroles, productkeuringen en milieumetingen. Je blijft op de hoogte van nieuwe analysetechnieken en doet voorstellen voor modernisering van het laboratorium. Je werkt in verschillende laboratoria binnen het bedrijf en ondersteunt bij veranderingen en projecten binnen de afdeling QUA.

Je werkt nauwkeurig en onderhoudt de apparatuur. De werkplek is in een productieomgeving waar je de kwaliteitsprocedures controleert. Je werkt samen met 8 collega’s in de dagdienst van 7.30 uur tot 16.00 uur. Dit kan zowel chemisch, mechanisch als spectroscopisch zijn. 


Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt te werken voor een productiebedrijf in de regio Drechtsteden. Hier vindt het volledige productieproces van staaldraad plaats. Op het eigen terrein van het bedrijf worden stalen knuppels vermaakt tot staaldraad. Als Chemisch analist maak je deel uit van een gepassioneerd team dat voortdurend streeft naar verbetering in de chemische processen.

Zie jij jezelf in deze functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Dit krijg je

  • Een startsalaris tussen de € 3.394,- en € 4.394,- bruto per maand
  • Mogelijkheden om door te groeien bij je nieuwe werkgever
  • 5% ADV toeslag bovenop je salaris
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld per aar
  • De mogelijkheid om per week of per 4 weken uitbetaald te krijgen.
  • Uitzicht op overname door de opdrachtgever


Functie:Chemisch analist
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3394 – 4394
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Chemisch analist Raaak Personeel 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures