Vacature Consultant Energie

Consultant Energie in Dordrecht

Consultant Energie

Dordrecht

38 uur

HBO

Projectmanagement

en kantoorteam Radboud

Over de functie

Een baan boordevol:

 • Impact: de oplossingen die wij bieden omvatten het totale proces van ideevorming tot en met oplevering en onderhoud.
 • Groeikansen: we hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Kennismaken met innovatieve technologieën? Grotere projecten in goede banen leiden? De stap maken naar een andere functie? Wat jouw ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk als je zelf de kansen pakt.
 • Samenwerking: een project voltooi je nooit alleen. Altijd heb je een team waarop je kunt bouwen, vaak met vaste collega's. Contact met onze klanten heb je ook. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen?

Jij gaat het maken

De Consultant Energie Distributie heeft een centrale rol bij leads waarbij je met de klant in gesprek gaat over de definitie van oplossingen rondom energielevering, distributie. De oplossingen die wij bieden omvatten het totale proces van ideevorming tot en met oplevering en onderhoud. Gezien wij projecten selecteren die we zowel bouwen als onderhouden vragen wij veel kennis over zowel nieuwe technieken ten aanzien van de beschikbaarheid en de onderhoudbaarheid van de systemen.
Een greep uit jouw werkzaamheden zijn:

 • Door het doornemen van specificaties en ontwerpen analyseer je alle benodigde informatie tot een uitvoerbare oplossingen te komen;
 • Je werkt samen met andere experts om tot integrale oplossingen te komen die optimaal voldoen aan de klantvraag;
 • Door het voeren van acquisitie zowel warm als koud bij de eindgebruikers 1 tot 36 kV genereer jij leads;
 • Je presenteert graag de oplossingen die Croonwolter&dros kan bieden aan besluitvormers bij de klanten;
 • Door voorop te lopen en mee te denken met de strategie til je de functie en ons bedrijf naar een hoger niveau, waarbij zowel jouw persoonlijke groei als de groei van het bedrijf centraal staan;
 • Je adviseert klanten en collega's, beantwoordt hun vragen en bouwt aan langdurige en duurzame relaties;
 • Je volgt nauwlettend de marktontwikkelingen door het bezoeken van beurzen, netwerkbijeenkomsten en brancheverenigingen.

Dit krijg je van ons

Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Naast een plezierige werksfeer en een goed salaris, bieden wij jou:
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
 • Elektrische auto van de zaak;
 • Goede werk-privé balans, dus de mogelijkheid om parttime te werken;
 • Wij richten jouw thuiswerkplek in;
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool);
 • TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen);
 • Mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen;
 • CAO klein metaal, met de Pensioenregeling PMT;

Als je bij een TBI-onderneming komt werken, ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Doordat wij geen investeerders als aandeelhouder hebben, maar de stichting TBI kunnen wij hierin bijdragen aan het behoud van cultureel erfgoed, door monumentale gebouwen te verbouwen, renoveren en verduurzamen. Met het studiefonds voor kinderen van medewerkers richten we ons op de toekomst. Daarnaast waarborgt de stichting de continuïteit van de TBI-ondernemingen.

Deze afdeling ontplooit zich in de wereld van Hoogspanning 1 t/m 36kV, maar beperkt zich daar niet tot. We nemen de hele elektrische energiedistributie van de klant mee, tot en met de hoofd laagspanningsverdelers. Een zelfstandige afdeling met een unieke positie onder de paraplu van de Energiedivisie bij Croonwolter&dros, met activiteiten binnen diverse branches. Zo kun je werken aan de installaties van ziekenhuizen, tunnels, kantoorcomplexen en ook de installatie van een industrieterrein of fabriek. Het is een wereld waar het werk nooit saai is, en waar elke dag een nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Wij staan voor een veilige toepassing van Hoogspanning De afdeling bestaat uit ongeveer 20 collega's onderverdeeld in engineering, werkvoorbereiding en uitvoering. Het werk is verdeeld over het hele land met het meeste werk in het zuidwesten van het land. De coördinatie en voorbereidingen vinden plaats vanuit het kantoor dat is gevestigd in Dordrecht.
We praten over een hecht team, waarbij collegialiteit en het welzijn van elk individu centraal staan. Met regelmatige overleggen wordt met het hele team nagedacht over de ontwikkeling en groei van de afdeling! Veiligheid staat bij onze werkzaamheden op nummer één. Dit onderwerp wordt niet alleen besproken, maar ook stevig geborgd in het beleid. Bovendien wordt er actief ingezet op persoonlijke groei en ontwikkeling.
De afdeling wordt aangestuurd door Cedric Malmberg .
OVER DIVISIE ENERGIE - Hoogspanning op alle niveaus
Het is niet onbekend dat de energiemarkt volop in beweging is! In deze dynamische tijd hebben energieproducenten, netbeheerders en private gebruikers hun ogen gericht op nieuwe ontwikkelingen die een grote invloed hebben op de elektriciteitsproductie en infrastructuur. Bij de Divisie Energie van Croonwolter&dros zijn we actief betrokken bij de energietransitie en spelen we een belangrijke rol in het onderhouden, verduurzamen en uitbreiden van energievoorzieningen voor onze klanten in Nederland. Van de bruisende Botlek tot aan de uitgestrekte Eemshaven met installaties t/m 380kV, kom je ons overal tegen. Wij zijn bezig om samen met onze klanten de energietoekomst vorm te geven en een duurzame en betrouwbare energie-infrastructuur te creëren die klaar is voor de uitdagingen van morgen.
OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.
Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Dit ben jij

Om als Consultant Energie succesvol te kunnen zijn, ben jij een sterke teamplayer die makkelijk samenwerkt met diverse stakeholders. Je hebt een:

 • Je hebt een afgeronde HBO diploma richting Elektrotechniek, Sterkstroom/ Energietechniek;
 • Je hebt vijf jaar werkervaring binnen de Elektrotechniek;
 • Je hebt ervaring met klantcontact en voelsprieten voor leads;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met het werken met diverse complexiteiten binnen projecten.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Mitchel van Baar, via of .

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Liever persoonlijk contact?

Mitchel van Baar

mitchel.vanbaar @croonwolterendros.nl

Functie:energie consultant
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Croonwolter&dros via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Consultant Energie Croonwolter&dros 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures