Vacature Corporate Recruiter

Corporate Recruiter in Alblasserdam

WAT GA JE DOEN?

N.t.b.

Over deze functie

"Denk jij iets te kunnen toevoegen met jouw vaardigheden aan ons team? We gaan graag met je in gesprek!"

, Corporate Recruiter

Functieomschrijving

ESG | Innovation stimuleert projecten en bedrijven met een innovatief karakter. Toekomstgericht werken we aan ontwikkelingen in leisure, nieuwe technologieën en slimme oplossingen voor de energietransitie, zoals het recyclen van accu's.

Ook met jou zoeken we die innovatieve samenwerking. We bieden een inspirerende, dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ook veel vertrouwen. Ben jij klaar om samen met ons de volgende stap te zetten?


We staat altijd open voor nieuwe professionals die samen met ons de volgende stap willen zetten, we zien je CV met motivatie daarom graag tegemoet!


Weet je genoeg?


Ik geef ESG toestemming contact met mij op te nemen en mijn gegevens een jaar te bewaren.

Ga voor mij aan de slag

EEN INNOVATIEVE BAAN BIJ DE LEUKSTE WERKGEVER

Ontwikkel verder.

ESG | Innovation stimuleert projecten en bedrijven met een innovatief, vaak ook duurzaam karakter. Toekomstgericht werken we aan ontwikkelingen in leisure, nieuwe technologieën en slimme oplossingen voor de energietransitie, zoals het recyclen van accu's.
Ook met jou zoeken we die innovatieve samenwerking. We bieden een inspirerende, dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ook veel vertrouwen. Ons team van recruitmentspecialisten staat klaar om voor jou de beste match te vinden, zodat jij jouw volgende stap kunt zetten. Ontwikkel jij bij ons verder?

Corporate Recruiter

ESG | Innovation is onderdeel van ESG. De kracht van ESG is de diversiteit, met een optimale balans tussen dingen en mensen, waardoor nieuwe inzichten ontstaan die zorgen dat wij meebewegen in de behoefte van de markt.

Functie:corporate recruiter
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ESG via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Corporate Recruiter ESG 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures