Vacature Engineer Werktuigbouwkunde

Engineer Werktuigbouwkunde in Rotterdam

Over de functie

Ben jij een werktuigbouwkundig genie met een hart voor Den Haag? Klaar om jouw passie voor techniek in te zetten in onze mooie stad? Dan is deze vacature op maat gemaakt voor jou!

Over de rol:

Als Engineer Werktuigbouwkunde kom je terecht in de bruisende omgeving van Den Haag, waar innovatie en uitdaging samenkomen. Je zult een cruciale rol spelen in het ontwerpen, analyseren en verbeteren van mechanische systemen. Jouw expertise zal de drijvende kracht zijn achter het succes van onze projecten.

Functie eisen

Wie je bent:

  • Een gepassioneerde engineer met een afgeronde technische opleiding in Werktuigbouwkunde;
  • Ervaring met ontwerpsoftware en analysetools;
  • Communicatief vaardig en een teamspeler pur sang;
  • In bezit van een Vca-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Het beheersen van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Bij Maandag® Engineering geloven we in de kracht van enthousiaste professionals die elke maandag met frisse energie starten. Word jij onze volgende Maandag® Engineerging held?

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Engineer Werktuigbouwkunde die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Werktuigbouwkundig ingenieurs
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5100
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via ruben.tempelaars@maandag.nl of 31651112162. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Engineer Werktuigbouwkunde Maandag 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures