Vacature HR-stagiair(e) recruitment, Randstad

HR-stagiair(e) recruitment, Randstad in Rotterdam

Functieomschrijving

Bij Randstad Rotterdam zijn we op zoek naar een leergierige HR-stagiair(e) die het talent center team in regio ZuidWest komt versterken op het gebied van recruitment. Het talent center werft en selecteert kandidaten voor klantcontact profielen.

Als recruiters is het ons voornaamste doel om succesvolle matches te maken en de beste partners te zijn voor de klant én de kandidaat!

Je collega-recruiters nemen je van A tot Z mee in het recruitmentproces in de uitzendbranche. In het proces ga je zowel zelfstandig als met collega’s verschillende taken uitvoeren. Verder ga je nauw samenwerken met de accountspecialisten. Zij zorgen voor het werkgeverschap van de kandidaten na de match en het accountmanagement van de klanten.

wat bieden wij jou
 • Stagevergoeding van € 350-€ 525,- bruto per maand;
 • gezellig met collega's op kantoor of thuiswerken;
 • begeleiding in stage en persoonlijke ontwikkeling;
 • leuk team waarin je verantwoordelijkheid krijgt;
 • uitdagende en afwisselende stage bij Randstad;
 • tafeltennis battles, interne events & borrels!
wie ben jij

Je bent iemand die affiniteit heeft met recruitment. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig. Ook vind je het leuk om telefonisch klantcontact te voeren. Je kan goed zelfstandig werken en bent proactief. Je durft vragen te stellen en creatief te zijn. Verder ben je een echte multitasker.

Ten slotte ben je:

 • Een 2e of 3e jaars HBO of MBO student met een HR gerelateerde achtergrond;
 • minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor de duur van 5/6 maanden;
 • woonachtig in omgeving Rotterdam.
wat ga je doen

Je gaat vacatures invullen voor verschillende opdrachtgevers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten met vragen over vacatures en hun gesprekspartner tijdens het sollicitatiegesprek. Doordat je je volledig focust op de vacatures bij deze klant, weet je precies wat er speelt. Hierover ben je dagelijks met je collega’s, maar ook regelmatig met de klant in gesprek. Het vraagt creativiteit om vacatures te voorzien. Je wordt verantwoordelijk voor het maken van de match en dat maakt deze stage zo leuk!

Wat je zoal komt te doen:

 • binnen en buiten je netwerk, offline en online proactief op zoek naar kandidaten;
 • sollicitatiegesprekken voeren;
 • eventueel het afnemen van assessments en deze bespreken met de kandidaat;
 • kandidaten voorstellen bij de klant;
 • administratieve taken.
waar ga je werken

Randstad is een pionier in de hr-dienstverlening. Sinds de oprichting in 1960 zijn wij uitgegroeid tot dé grootste hr-dienstverlener in de wereld. Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook in onze thuismarkt Nederland. Binnen Randstad zijn er vijf kernwaarden die bepalend zijn voor de bedrijfscultuur. De kernwaarden zijn: kennen, dienen, vertrouwen, streven naar perfectie en simultane belangenbehartiging.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:recruiter
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:525 – 525
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitment.zuidwest@nl.randstad.com of 010 - 402 0582. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. HR-stagiair(e) recruitment, Randstad Randstad 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures