Vacature Inside Sales Representative

Inside Sales Representative in Ridderkerk

Ben jij graag een sparringpartner voor je klanten en heb je ervaring in het werken met grotere accounts?

Over jou
Je bent ambitieus en op zoek naar een organisatie waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je neemt initiatief, bent analytisch en oplossingsgericht. Je hebt ervaring in Customer Service en wil graag een volgende stap zetten. Tot slot herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Tenminste afgeronde opleiding op HBO niveau
 • Enkele jaren ervaring met supporten van key accounts in de rol van bijvoorbeeld Customer Service Medewerker of Commercieel Binnendienst Medewerker
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring in- of affiniteit met een technische omgeving

Wat wij bieden
Deze organisatie in Ridderkerk biedt een loopbaan, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je maakt deel uit van een sterk groeiende organisatie waar ze niet bang zijn voor ambities. Daarbij wordt de organisatie gekenmerkt door zijn open, eerlijke, ambitieuze en professionele cultuur. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden (met een salaris rond €2800- €3300,-) maakt het plaatje compleet.

Wat ga jij doen
Als Inside Sales Representative OEM wordt je verantwoordelijk voor 1 of meerdere van de grootste (veelal internationale) klanten binnen de organisatie. Je bent een sparringpartner waarin je op de juiste manier alles regelt. Daarin beheer je het gehele ordermanagement traject van A tot Z. De volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid:
 • Eerste aanspreekpunt voor je eigen account(s)
 • Coördinatie van het gehele ordermanagement proces (van order invoer tot en met uitlevering aan de klant)
 • Ondersteunen en ontzorgen van Account Management bij commerciële activiteiten (onder meer opstellen, aanbieden en opvolgen van offertes, verwerken van informatie)
 • Adviseren van klanten
 • Initiëren van (structurele) verbeteringen

Waar ga jij werken
Deze internationale handelsonderneming in technische producten en diensten loopt voorop! In Nederland werken ongeveer 600 medewerkers vanuit verschillende vestigingen, waarvan het hoofdkantoor in Tilburg is. Ze zijn over de hele wereld actief en verkopen een zeer breed assortiment aan artikelen. De organisatie heeft zich in 70 jaar ontwikkeld tot zeer gewaardeerde partner voor kleine en zeer grote, internationale bedrijven. Binnen het gedreven team van 12 personen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Inside Sales Representative.

Functie:Inside Sales Representative
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3300
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Keser interim & recruitment via r.lammers@keser.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.mmimir.nu/source/1341751.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Inside Sales Representative Keser interim & recruitment 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures