Vacature IT stage in Rotterdam

IT stage in Rotterdam in Rotterdam

Wij begrijpen dat jij heel veel wilt leren tijdens je stage. Daarom zorgen wij ervoor dat jij tijdens je IT-stage bij HYP helemaal klaargestoomd wordt voor het werkleven. Voel jij je thuis in een informele omgeving, waar je alle ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen? Wil je leren werken met Salesforce? En vind je het leuk om af en toe te knuffelen met onze kantoorhond? Dan is deze stage wat voor jou! Gedurende je stage nemen we je bijdragen serieus en zijn er mogelijkheden om na je stage te kunnen blijven. Je werk is van betekenis en je ontvangt goede begeleiding. Klinkt goed, toch?

Wie zoeken we?

 • Je bent sociaal. 
 • Je bent probleemoplossend.
 • Je studeert MBO of HBO in een IT richting. 
 • Je bent op de hoogte van de laatste technische trends. 
 • Ervaring in Salesforce is niet vereist. 
 • Je vindt honden of kantoorhond Sep leuk. 

Wat ga je doen? 

We zijn net live met ons nieuwe systeem, maar willen verder bouwen. We waarderen het als jij hierin met je eigen ideeën komt. Daarnaast ga je kijken naar de wensen en behoefte van je collega’s waardoor we het systeem zo goed mogelijk kunnen laten werken in de praktijk. Maar je gaat ook vragen beantwoorden van collega’s en neem jij ze mee in de werkwijze van het ATS systeem en andere IT gerelateerde zaken. Samen gaan we op basis van die wensen en behoeften het systeem verder ontwikkelen. Verder ga je je bezighouden met het optimaliseren van een modern ATS(CRM) systeem gebaseerd op het salesforce platform zodat het ingericht is op de werkprocessen van de organisatie en ga je nieuwe digitale innovaties op het gebied van recruitment in kaart brengen en implementeren in de organisatie Let op: je gaat niet coderen. 

 • Je krijgt een stagevergoeding van €350 euro.
 • Je gaat werken in het centrum van Rotterdam (World Trade Center).
 • Het optimaliseren van een modern ATS(CRM). 
 • Met je projectgroep in kaart brengen wat de wensen en verwachtingen. 
 • In kaart brengen en implementeren innovaties op het gebied van recruitment. 
 • Het bijwonen van evenementen (digitaal en fysiek) van de systeem leverancier.
 • De kans op een baan na een succesvolle stage.
 • Profiteer van professionele trainingen.

Waar kom je te werken? 

Je komt in een professionele en informele werkomgeving terecht. Je wordt onderdeel van een leuk team dat je alles wil leren. Naast uitjes, vrijdagmiddagborrels en een pingpongtafel, word je onderdeel van een informeel team dat veel waarde hecht aan zowel hard werken als gezelligheid. Er is ruimte om te leren in een omgeving die groei en ontwikkeling stimuleert.

 

Solliciteren maar… 

💻 Denk jij dat dit de IT-stage is die bij jou past? Solliciteer en laat je CV en motivatie bij ons achter. Dan neemt Hester zo snel mogelijk contact met jou op hester.jansen@hboyoungprofessionals.nlFunctie:IT stage in Rotterdam
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:0 – 350
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AXS Logistiek Rotterdam via hester.jansen@hboyoungprofessionals.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. IT stage in Rotterdam AXS Logistiek Rotterdam 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures