Vacature Jr. Ondersteunend Planner-duplicaat

Jr. Ondersteunend Planner-duplicaat in Alblasserdam

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Word dan onze Junior Ondersteunend Planner en speel een cruciale rol in ons internationaal erkend transportbedrijf in Alblasserdam! Als planner in wording ben jij de glimlach aan de telefoon, beantwoord je klantvragen met flair en los je transportpuzzels van A tot Z op. Je blinkt uit in communicatie, coördineert transportopdrachten en houdt het overzicht met jouw planner-skills. Als Junior Ondersteunend Planner ben je de rechterhand van onze Senior Planners, en jouw kennis van transport- en douanedocumenten is onmisbaar voor een vlekkeloze operatie. Flexibele werktijden, een groeiende organisatie, en een enthousiast team wachten op jouw planner-talent! Solliciteer nu, bel naar 0180-745 747 of stuur je CV en motivatie naar info@IQSelect.nl. Zet de volgende stap in je loopbaan als Junior Ondersteunend Planner en maak van planning jouw passie!Functie:logistiek planner, Jr. Ondersteunend Planner-duplicaat
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via yorinv@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Jr. Ondersteunend Planner-duplicaat IQ Select 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures