Vacature Klantadviseur Verzekeringen bij L&B Groep

Klantadviseur Verzekeringen bij L&B Groep in Papendrecht

Introductie

Klanten helpen met bestaande én nieuwe verzekeringen, relaties op bouwen en een positieve impact hebben op iemands leven. Dat is de rol van Verzekeringsadviseur Particulieren bij L&B Groep in Papendrecht! Een professioneel en gezellig bedrijf waar samen lunchen in de bedrijfskantine en regelmatig leuke uitjes & tripjes organiseren de standaard is. Ambities? Die zijn er om na te jagen. Dit doe je dan ook echt samen. Zo krijg jij de mogelijkheid om je Wft Basis en Schade Particulier te behalen en nog allerlei andere cursussen & opleidingen te volgen. Daarnaast sluiten jij en de collega's regelmatig de week af aan de eigen bar!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is L&B Groep in Papendrecht. Zij zijn een professioneel verzekeringsbedrijf gespecialiseerd in particuliere- & zakelijke schadeverzekeringen, werknemersverzekeringen, pensioenen en financieel advies. Ook bieden zij een eigen gecertificeerde arbodienst. Bij L&B Groep streven ze naar de hoogste kwaliteit voor de klant. Deskundigheid en klantbelang zijn dan ook belangrijke kernwaarden.

Op de moderne vestiging in Papendrecht werken gedreven collega’s samen om de klanten een optimale klantbeleving én dienstverlening te bieden. Als Verzekeringsadviseur kom je te werken in een professionele werkomgeving met een informele werksfeer en bedien je de particuliere klant. Jij gaat het team van 6 enthousiaste collega’s versterken voor 24, 32, 36 of 40 uur per week.

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor L&B Groep verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl!

Functie-informatie

Als Verzekeringsadviseur Particulieren ben jij dé persoon waar klanten op kunnen rekenen. Of het nu gaat om vragen vanuit hun bestaande verzekeringspakket of het afsluiten van een nieuwe schadeverzekering, samen met de klant zorg je ervoor dat alle risico's op een passende manier worden gedekt. Natuurlijk is jouw kennis up-to-date. Je bent niet alleen op de hoogte van het uitgebreide verzekeringsaanbod bij L&B Groep maar ook wat er op de huidige financiële markt speelt.

Het opbouwen én onderhouden van sterke particuliere klantrelaties is waar jij je dagelijks mee bezig houdt. Een heldere & snelle communicatie is hierin ontzettend belangrijk. Verder ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden. Zo zorg je ervoor dat de klantdossiers up-to-date zijn en leg je alles nauwkeurig en gedetailleerd vast in het systeem in het kader van zorgplicht.

Functie-eisen

Met jouw overtuigingskracht en inlevingsvermogen sta jij als Verzekeringsadviseur de particuliere klanten op een zeer professionele & integere manier te woord. Kwaliteit staat bij jou voorop in je werk. Je handelt administratie secuur af en hebt al enige ervaring in het geven van advies. Daarnaast breng je mee: 

 • Hbo denk- en werkniveau;
 • Enige ervaring in de verzekeringsbranche;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van de Wft Basis en Wft Schade Particulier certificering (of je bent bereid deze binnen een half jaar te behalen);
 • Als je eerder hebt gewerkt met ANVA, is dat een groot pluspunt.

Aanbod

Naast een fijne werkplek op het moderne kantoor in Papendrecht, kun je rekenen op gedreven collega’s in een informele werksfeer. Verder bieden we jou als toekomstig Verzekeringsadviseur bij L&B Groep:

 • Een uitstekend bruto maandsalaris tot maximaal €3200, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • 13e maand
 • Aanvullende voorwaarden zoals 26 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een WIA-verzekering.
 • De mogelijkheid om cursussen, opleidingen en meerdere Wft's te behalen voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Een eigen kantine met heerlijke broodjes en een gezellige bar waar je samen met je collega's kunt genieten van een verfrissend drankje.


Functie:Klantadviseur Verzekeringen bij L&B Groep
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met L&B Groep via info@lincks.nl of 31639207151. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Klantadviseur Verzekeringen bij L&B Groep L&B Groep 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures