Vacature Kwaliteitscoördinator

Kwaliteitscoördinator in Alblasserdam

 • Alblasserdam
 • Fulltime

Kwaliteitscoördinator

Bij Mitsubishi Electric - Alklima bieden we een unieke kans om jouw stempel te drukken op de kwaliteit van ons A-product! Klanten vertrouwen dagelijks op onze Mitsubishi Electric installaties, en daarvoor zoeken we een enthousiaste kwaliteitscoördinator die van aanpakken weet. Als jij energie krijgt van uitdagingen en proactief oplossingen aandraagt, dan is deze functie je op het lijf geschreven!

 • Als kwaliteitscoördinator ben jij de probleemeigenaar en facilitator voor interne en externe processen. Je luistert naar klantuitdagingen en zorgt ervoor dat projecten snel weer in bedrijf zijn. Hierbij maak je gebruik van jouw probleemoplossend vermogen, technische kennis en input van Mitsubishi Electric Europe.
 • Jij bent de schakel tussen onze klanten en ons team. Door continu de klant op de hoogte te houden en aanvullende wensen te vervullen, draag je bij aan duurzame klantrelaties die net zo lang meegaan als onze installaties.
 • Als medeverantwoordelijke voor onze retourenprocedure analyseer en registreer je retouren in ons Quality Information System. Hierdoor draag je actief bij aan het monitoren en verbeteren van de productkwaliteit.

Dit is mijn baan!

Dit ga je doen

 • In de rol van kwaliteitscoördinator vanuit de binnendienst ben jij de drijvende kracht achter onze probleemprojecten. Je luistert aandachtig naar de uitdagingen van onze klanten en pakt deze proactief aan.
 • Met jouw probleemoplossend vermogen, technische kennis en samenwerking met collega's zorg je ervoor dat projecten snel weer draaien. Tijdens dit proces houd je onze klanten continu op de hoogte van de voortgang en neem je eventuele aanvullende wensen direct mee. Daarnaast ben je in staat om het gehele proces nauwkeurig te documenteren en nieuwe inzichten te delen met onze organisatie.
 • Als onderdeel van jouw takenpakket, ben je tevens medeverantwoordelijk voor onze retouren procedure. Hierbij analyseer en registreer je retouren in het Europese QIS (Quality Information System) van Mitsubishi Electric. Op basis van deze waardevolle data wordt de productkwaliteit voortdurend gemonitord en verbeterd.

Dit is wat wij vragen

 • Als pragmatische kwaliteitscoördinator ben je niet bang om out of the box te denken. Met sterke communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit ga je geen enkel probleem uit de weg.
 • Samenwerken met collega's van diverse afdelingen gaat jou natuurlijk af, en je bent het aanspreekpunt voor kwaliteit- en retourvragen.
 • Belangrijk is dat je ervaring hebt in de klimaat-, koel- en/of traditionele verwarmingstechniek.

Dit is wat we bieden

Jouw thuisbasis is ons kantoor in Alblasserdam, waar je deel uitmaakt van een hecht serviceteam van 22 collega's, waarvan 6 altijd op kantoor zijn. Wij geven jou alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen met hogere of bredere opleidingen binnen de toonaangevende klimaattechnieksector.

 • Een fulltime functie met een goed inwerktraject
 • Een goed salaris
 • 31 (!!!)) vakantiedagen
 • Korting op onze producten
 • Winstdeling
 • Doorgroeimogelijkheden (opleidingen)
 • Een pensioenregeling

Sluit je aan bij ons gedreven team en werk aan hoogwaardige producten en diensten in de Nederlandse klimaatmarkt. We kijken er naar uit om jouw talent te verwelkomen en samen te groeien!

Alklima Mitsubishi Electric werken bij vacatures

Solliciteer

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor deze functie via het formulier hieronder!

Solliciteer bij Alklima Mitsubishi Electric

Kennismaken

Zien we een match? Dan plannen we een (digitale) kennismaking in.

Solliciteer bij mitsubishi Electric Alklima in Alblasserdam

Zijn we allebei overtuigd? Dan nodigen we je uit om op gesprek te komen.

Vraag het HR

Solliciteer bij Mitsubishi Electric in Alblasserdam
Verder is Alklima Mitsubishi Electric voor minimaal twee seizoenen trotse sponsor van de KNVB Groene Club.

Functie:kwaliteitscoördinator
Startdatum:11-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alklima via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Kwaliteitscoördinator Alklima 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures