Vacature Lasser

Lasser in Alblasserdam

Discom is toonaangevend in oplossingen voor geluidreductie en emissiebeperking. Samen maken wij de wereld duurzamer , schoner en stiller .

Over werken bij Discom

Bij Discom werken we elke dag aan de toekomst van morgen. Hoe ziet de toekomst er volgens ons uit? Simpel: een duurzame, schone en stille wereld.

Werken aan de toekomst van morgen

Ons werk aan de toekomst begon in 1978 met het inbouwen van motoren in binnenvaartschepen. Halverwege de jaren '80 kreeg het fabriceren van geluiddempers en geluidsisolerende omkastingen voor de dieselaggregatenbouw de overhand. De afgelopen dertig jaar hebben we niet stilgezeten. We breidden onze expertise op het gebied van geluiddemping uit met emissiereductie en warmteterugwinning én we voegden aan de maritieme sector de sectoren industrie en energie toe.

Koppel jouw unieke kracht aan onze unieke oplossingen en producten

Onze internationale klanten vertrouwen op onze specialisatie in het ontwerpen en produceren van state of the art uitlaatgassystemen en de daarbij horende onderdelen. Koppel je jouw unieke kracht aan onze unieke oplossingen en producten, dan pakken we samen het optimale moment.

Lasser

Organisatieomschrijving
Discom is een internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en verkopen van uitlaat- en emissie gerelateerde systemen. Discom is een proces gestuurde organisatie verdeeld in 3 gespecialiseerde teams met korte communicatielijnen. Discom is toonaangevend in
oplossingen voor geluidreductie en emissiebeperking. Samen maken wij de wereld duurzamer, schoner en stiller. Discom staat voor D uurzaamheid, I nnovatie, S amenwerking (partnerschap), C ommitment en communicatie (betrokkenheid), O penheid (transparantie), M ede - verantwoordelijk voor uw succes (verantwoordelijkheid).

Ben jij op zoek naar een afwisselende en leuke baan als lasser met affiniteit voor techniek ?

Lasser (m/v)

Wie zoeken we?
Ben jij een ervaren lasser die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Je vindt het leuk om zowel standaard producten als complexe projecten volgens de gestelde richtlijnen te lassen. Ben jij degene voor wie technische tekeningen en lasdocumentatie geen geheimen hebben?

Opleidingsniveau/ervaring
We zoeken een ervaren lasser op LBO/MBO niveau met de opleiding metaalbewerking. Je kan zowel MIG/MAG, bij voorkeur op het gewenste werkniveau 3 als TIG en dun plaatmateriaal (2 a 3 mm) lassen en werken met een manipulator. Kan je ook RVS lassen en bouwen/samenstellen dan zijn dit pluspunten.

Je bent klantgericht, zeer nauwkeurig, creatief, representatief, correct in de omgang en je hebt affiniteit met techniek. Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. Je kan goed zelfstandig werken en samenwerken met je collega's.

Je bedient de bovenloopkraan om producten te verplaatsen. Een certificaat hiervoor is een pré, maar kan eventueel ook door ons verzorgd worden. Heb je ook een heftruckcertificaat dan is dit een pré.

Wat bieden we?
Een leuke en zelfstandige baan met veel uitdaging en ontplooiingsmogelijkheden binnen een organisatie met een open en informele cultuur. Daarnaast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke baan? Solliciteer dan:


Functie:lasser
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Discom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Lasser Discom 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures