Vacature Leerling Allround Verspaner (BBL leer-werktraject)

Leerling Allround Verspaner (BBL leer-werktraject) in Alblasserdam

Dit ga je doen

Als Leerling Allround Verspaner vergaar je kennis over materialen en leer je hoe je verschillende metalen, zoals hardmetaal, koper en brons, kunt bewerken met behulp van computer gestuurde (CNC) draai- en freesbanken. CNC staat voor Computer Numerical Control en betekent dat je met geautomatiseerde machines diverse bewerkingen op producten kunt uitvoeren, zoals frezen of draaien. 

Bij elke opdracht werk je vanuit een technische tekening. Je analyseert de tekening, bepaalt de werkvolgorde, identificeert de benodigde gereedschappen en zorgt als Allround Verspaner ervoor dat de producten zo nauwkeurig mogelijk volgens de geleverde tekening worden vervaardigd. Aangezien je met diverse materialen werkt, biedt deze functie ook de mogelijkheid om veel te leren over materiaalkennis in de toekomst. 

Raaak Personeel bied je kosteloos een MBO-3 opleiding tot Allround Verspaner aan, waarin je het vak kunt leren en je theoretische kennis direct kunt toepassen in je nieuwe baan. Je komt terecht in een hecht team van vakmensen die bereid zijn je het vak bij te brengen, en je werkt in ploegendienst, wat resulteert in een extra toeslag van 16,13% boven op je basissalaris. 

Bij voorkeur ben je als leerling nauwkeurig, aangezien precisie essentieel is voor een Metaalbewerker, vooral bij producten die tot op de millimeter nauwkeurig moeten zijn. Ervaring in metaalbewerking of het bedienen van productiemachines in de metaalsector is een pluspunt. Als je hier geen ervaring in hebt maar wel enthousiast bent over werken in de metaal, meld je dan zeker aan voor deze BBL-opleiding tot Allround Verspaner!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een organisatie die streeft naar staalperfectie! Als toonaangevende producent van hoogwaardig staal hebben we een rijke geschiedenis van innovatie en vakmanschap opgebouwd. Onze producten vormen de basis van diverse industrieën wereldwijd, en we blijven de lat hoog leggen in staalproductie.

Jouw werklocatie in Alblasserdam is het epicentrum van technologische vooruitgang, waar geavanceerde productiemethoden en duurzaamheid samenkomen om de standaard te bepalen. Als teamlid krijg je de kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die hoogwaardige staalproducten levert. We bevorderen creativiteit, ambitie en bieden kansen voor professionele ontwikkeling.


Dit krijg je

 • Een uitdagende leer-werktraject tot Allround Verspaner op MBO-3 niveau
 • Een basis startsalaris tot wel €3054,- bruto per maand (afhankelijk van je ervaring)
 • Een toeslag van 16.13% (tot €492,-) boven op je basissalaris voor het werken in de 3-ploegen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werk
 • Pensioenopbouw
 • Kosteloos een BBL-opleiding via je werkgever
 • Een uitgebreide onboarding van 3 maanden 
 • Zit je op je plek, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling! 
Functie:Leerling Allround Verspaner (BBL leer-werktraject)
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 085 - 486 52 02. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Leerling Allround Verspaner (BBL leer-werktraject) Raaak Personeel 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures