Vacature Leerling Operator

Leerling Operator in Alblasserdam

Dit ga je doen

Als Leerling Operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen en bedienen van de productielijn. Bedienen van de controlekamer over de productielijn, uitvoeren van maatcontroles, het meedenken in verbeteren van processen en schoonhouden van machines en de productieruimte. Daarnaast streef je ernaar om kosteloos een BBL-opleiding op MBO-3 niveau te volgen, met als doel uiteindelijk een zelfstandige Operator te worden in Alblasserdam!

Je begint jouw avontuur als Leerling Operator bij een gerenommeerde werkgever in Alblasserdam, een grote staalproducent die dagelijks aanzienlijke hoeveelheden staal verwerkt, onder andere voor de automotive- en machinebouwindustrie.

In de eerste drie maanden word je grondig ingewerkt door je collega's tijdens een onboarding-programma. Hierdoor maak je kennis met je nieuwe team, de werkprocessen en de machines. Als je na de onboarding enthousiast bent en verdere ontwikkeling in techniek ambieert, krijg je de kans om kosteloos een MBO-3 opleiding als Operator te volgen. Je wordt door je werkgever opgeleid tot een vakman met een cruciale rol in het operationeel houden van het machinepark.

Jij hebt dus een belangrijke taak in het proces. Je gaat als Operator werken in een 3-ploegendienst. Afhankelijk van jouw (technische) kennis en ervaring loopt je salaris op van €2750,- bruto per maand. Dit bedrag is exclusief ploegentoeslag! Zit je op je plek? Dan is er op termijn zéker uitzicht op een vast contract én genoeg doorgroeimogelijkheden.

Momenteel zit je al in de Techniek en wil je een switch maken of ben je je school aan het afmaken of je bent misschien net klaar? Of wil je gewoon bij een ander bedrijf werken in het Operators vak? Ga dan aan de slag bij de nieuwe werkgever in Alblasserdam! Een super toffe uitdaging waarbij jij een machine bedient of een aantal machines in een fabriek. Het word jouw taak om ervoor te zorgen dat de machine de juiste bewerking uitvoert, de juiste aantallen draait en de juiste kwaliteit levert.

Wil jij graag aan de slag als (Leerling) Operator? Of heb jij nog aanvullende vragen? Solliciteer direct op deze vacature. Je kunt ook bellen naar 06-82098014 en vraag naar Mascha of mail naar mrosenhart@raaakpersoneel.nl

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een organisatie die streeft naar staalperfectie! Als toonaangevende producent van hoogwaardig staal hebben we een rijke geschiedenis van innovatie en vakmanschap opgebouwd. Onze producten vormen de basis van diverse industrieën wereldwijd, en we blijven de lat hoog leggen in staalproductie. 

Jouw werklocatie in Alblasserdam is het epicentrum van technologische vooruitgang, waar geavanceerde productiemethoden en duurzaamheid samenkomen om de standaard te bepalen. Als teamlid krijg je de kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die hoogwaardige staalproducten levert. We bevorderen creativiteit, ambitie en bieden kansen voor professionele ontwikkeling.

Dit krijg je

 • Een uitdagende leer-werktraject tot Operator
 • Een basis startsalaris tot wel €2750 bruto per maand
 • Een toeslag van (16.13%) op je basissalaris voor het werken in de 3-ploegen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werk
 • Pensioenopbouw
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Monteur als je affiniteit hebt met mechanische techniek
 • Zit je op je plek, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling! 


Functie:Leerling Operator
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 085 - 486 52 02. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Leerling Operator Raaak Personeel 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures