Vacature Leerling Productiemedewerker

Leerling Productiemedewerker in Alblasserdam

Dit ga je doen

Je start als Leerling Productiemedewerker bij je nieuwe werkgever in Alblasserdam, een prominente staalproducent die dagelijks aanzienlijke hoeveelheden staal verwerkt, onder andere voor de automotive- en machinebouwindustrie.

Je wordt toegewezen aan een afdeling waar stalen staven worden verhit in ovens en vervolgens worden omgevormd tot eindproducten. Deze producten vinden hun toepassing in sectoren zoals de automotive- en machinebouwindustrie.

Als Productiemedewerker ondersteun je de Operator en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen en bedienen van de productielijn. Als er zich storingen voordoen aan de lijn, grijp je direct in en los je deze zo snel mogelijk op. Dit vereist technische affiniteit, aangezien aanpassingen en het verhelpen van storingen vaak technisch van aard zijn.

Daarnaast houd je je dagelijks bezig met het op maat knippen van staal en voer je maatcontroles uit om de juiste afmetingen te waarborgen. Je draagt bij aan de kwaliteitsborging van het staal, denkt actief mee over verbeteringen en procesoptimalisatie, en zorgt voor een schone en veilige werkomgeving.

Idealiter heb je al enige affiniteit met techniek, bijvoorbeeld door hobby's als het sleutelen aan brommers of auto's, of door een relevante opleiding. Als je de ambitie hebt om door te groeien, biedt deze functie mogelijkheden om Operator of Monteur te worden en je verder te ontwikkelen in de technische sector. Is hier een BBL-opleiding voor nodig? Dan kun je kosteloos worden opgeleid tot bijvoorbeeld Mechanisch Monteur of Elektromonteur.

Ben jij er klaar voor om binnenkort als Productiemedewerker je productielijn in Alblasserdam te bedienen? Solliciteer nu!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een organisatie die streeft naar staalperfectie! Als toonaangevende producent van hoogwaardig staal hebben we een rijke geschiedenis van innovatie en vakmanschap opgebouwd. Onze producten vormen de basis van diverse industrieën wereldwijd, en we blijven de lat hoog leggen in staalproductie. 

Jouw werklocatie in Alblasserdam is het epicentrum van technologische vooruitgang, waar geavanceerde productiemethoden en duurzaamheid samenkomen om de standaard te bepalen. Als teamlid krijg je de kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die hoogwaardige staalproducten levert. We bevorderen creativiteit, ambitie en bieden kansen voor professionele ontwikkeling.

Dit krijg je

 • Een leuke instapfunctie in de productie
 • Een basis startsalaris tot €2750,- bruto per maand
 • Een toeslag van 16,13% boven op je basissalaris voor het werken in de 3 ploegen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding woon-werk
 • Pensioenopbouw
 • Doorgroeimogelijkheden naar Operator, Mechanisch- of Elektrotechnisch Monteur via een opleiding
 •  Zit je op je plek, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling!


Functie:Leerling Productiemedewerker
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 085 - 486 52 02. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Leerling Productiemedewerker Raaak Personeel 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures