Vacature Logistic Employee

Logistic Employee in Alblasserdam

 • +31 88 0216 200

Logistic Employee (fulltime, 40 uur per week Alblasserdam)

We zijn op zoek naar een Logistics Employee die het totale pakket aan logistieke werkzaamheden uitvoert. Met jouw gestructureerde en resultaatgerichte manier van werken zorg je voor een tijdige en correcte verwerking van de totale goederen stroom.

De functie

Als Logistics Employee zorg je voor het verwerken van de in- en uitgaande goederenstoom, de opslag en uitgifte van goederen en het verzorgen van intern transport. Door het tijdig en correct uitvoeren van de logistieke taken zorg je ervoor dat de planning gerealiseerd wordt en de leverbetrouwbaarheid van Lagersmit gewaarborgd blijft.

Je start de dag met een overleg met de Logistics Manager en het raadplegen van het ERP systeem om de werkvolgorde en prioriteiten te bepalen. Vervolgens voer je de logistieke werkzaamheden zelfstandig uit en verwerkt de resultaten in het ERP systeem. Daarbij hanteer je de ter beschikking gestelde gereedschappen en transportmiddelen en volgt de daarbij geldende richtlijnen, instructies en (veiligheids-) voorschriften. Je denkt mee hoe het altijd weer beter kan.

Jouw profiel

 • Je hebt VMBO werk -en denkniveau, met een afgeronde logistieke opleiding scoor je extra punten
 • Beheersing van ERP-systemen is een pré
 • Je hebt ervaring met het werken met hijs- en hefmiddelen
 • Minimaal één jaar werkervaring in een soort gelijke functie
 • Beheersing van de Nederlandse taal

Je bent gestructureerd, precies, resultaatgericht en vasthoudend. Je doet geen concessies aan kwaliteit en kan zowel individueel als in teamverband werken. Als je al in het bezit bent van een VCA en heftruckcertificaat is dat mooi meegenomen. Zo niet, en ben je bereid dit te halen is dit op kosten van Lagersmit.

Wat Lagersmit biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 90 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise. Eén van onze kernwaarden is dat we samenwerken als goede vrienden. Dat leidt tot een open en platte organisatie, waarin eigen initiatief meer dan gewaardeerd wordt. Bij Lagersmit dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Een greep uit onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een passend salaris van maximaal €3.759,00 per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband
 • 40 verlofdagen (27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen, op basis van een fulltime dienstverband)
 • Winstdelingsregeling (maximaal 10% van je bruto jaarsalaris)
 • Flexibele werktijden met een starttijd tussen 07:00 uur en 09:00 uur en een eindtijd tussen 15:30 uur en 17:45 uur
 • Mogelijkheden tot een vast dienstverband op korte termijn
 • Je valt binnen de CAO Metalektro en je pensioen wordt ondergebracht bij het PME
 • Als je wilt deelnemen aan de collectieve WGA-gat en WIA-aanvullingsverzekering dan neemt Lagersmit 50% van de premie voor zijn rekening

Natuurlijk ontvang je reiskostenvergoeding (€ 0,23 cent per km)een goede pensioenregeling én je dagelijkse portie fruit.

Stuur je liever een e-mail? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar Mevr. -Pols via .

Over Lagersmit

Lagersmit is een Nederlandse organisatie met een groots internationaal karakter. In de afgelopen 165 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van afdichtingen. Je vindt onze afdichtingen onder andere op jachten, baggerschepen, nucleaire energiecentrales, gemalen en getijdenturbines. Op onze moderne productielocatie worden de afdichtingen ontworpen en gefabriceerd. In samenwerking met onze klanten streven wij naar de beste en innovatieve oplossingen. We geloven dat het altijd beter kan en daar gaan we dan ook voor!

Solliciteren

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie van Logistics Employee je aan? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar - Pols. Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door Lagersmit in behandeling genomen.Functie:logistics employee
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagersmit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Logistic Employee Lagersmit 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures