Vacature Machinist Minigraver

Machinist Minigraver in Alblasserdam

Ploegam

Expertises

Thema's in ons werk


Standplaats

Alblasserdam / projectlocaties

Uren

40 uur

Vakgebied

Kabelschades en - herstel

Opleiding

Praktisch

Wij zoeken een machinist minigraver met #PloeggoPower.

Ben jij een machinist op de minigraver en wil je ons helpen bij het snel en nauwkeurig repareren van onder andere kabelschades en overige herstelwerkzaamheden. En werk je graag samen? Sluit je dan aan bij het team van Ploeggo samenwerking Ploegam en VodafoneZiggo). Werken bij Ploeggo betekent werken in een gemotiveerd team dat dagelijks één doel heeft: storingen snel en vakkundig verhelpen. Opdrachten krijgen jullie vanuit de planning. Na een melding gaan jullie naar het adres en voeren een storingsanalyse uit. Je lost de storing op en zorgt dat na afloop de omgeving er weer perfect bij ligt. Vervolgens pak je de volgende melding op.

Wat geef je ons?

 • Wij halen een allround machinist in huis; een specialist die elke klus aan kan.
 • Een 'handige' jongen; je zorgt samen met de monteur dat het straatwerk er weer perfect bij ligt.
 • Je werkt nauwkeurig en secuur. Het is van cruciaal belang bij kabelherstelwerkzaamheden
 • Betrouwbaar en gedegen; zo zorg je voor tevreden klanten.
 • Een gemotiveerde en enthousiaste collega.

Heb jij de #PloeggoPower om ons vooruit te helpen? Stuur ons dan snel een bericht.

Functie-eisen

 • Je hebt interesse in ons werkgebied;
 • Je houdt van afwisseling;
 • Je houdt van vrijheid en kan hier goed mee omgaan;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Woont in de Randstad;
 • In bezit van VCA en B-E-rijbewijs;
 • Je hebt oog voor jouw team en collega's.

Wat maakt een echte Ploegammer?

Iedereen die bij ons werkt is een echte Ploegammer. Allemaal zijn we uniek, maar wij zien toch ook wel wat overeenkomsten. Wij zijn samen werkers, die van aanpakken weten en die hun gezonde boerenverstand gebruiken. En we durven anders te kijken naar projecten en nieuwe oplossingen aan te dragen. Deze aanpak heeft ons al mooie dingen opgeleverd: de Spiegelwaal in Nijmegen, Ooijen-Wanssum, de fietsbrug over de A2 bij Eindhoven, de kunstzinnige Windboom in Bernheze en de eerste elektrische machine. Innovaties die ons verder brengen en die wij dankzij onze mensen hebben gerealiseerd.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploeggo is een project van Ploegam.
Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken jouw collega's iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.

" Werken bij Ploeggo betekent werken in een gemotiveerd team dat dagelijks één doel heeft: storingen snel en vakkundig verhelpen. "

Thomas Haverkort

ProjectleiderFunctie:machinist minigraver
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ploegam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Machinist Minigraver Ploegam 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures