Vacature MAN/Vrouw Productiemedewerker

MAN/Vrouw Productiemedewerker in Hendrik-Ido-Ambacht

Werken bij Bolidt

ESTHEC MAN/VROUW PRODUCTIEMEDEWERKER

40 UUR

Bij Esthec gebruiken wij de term productievakman/vrouw, want bij ons word je opgeleid tot specialist binnen jouw vakgebied bij Esthec, dus hier ben je niet zomaar een productiemedewerker, maar echt een vakman- of vrouw!
Als productievakman/vrouw van Esthec ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het produceren van prefab producten van de hoogste kwaliteit. Bijvoorbeeld terrasdelen en scheepsdekken die worden toegepast op (cruise)schepen, jachten en luxe villa's wereldwijd.

TEAM ESTHEC

Samenwerking is de essentie van een succesvol team

Ricardo Ronge

Productie Manager

Esthec

Esthec is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en maakt onderdeel uit van de Bolidt groep. Esthec is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van prefab producten. Kijk op de Esthec website om meer over de producten te weten te komen.

Als productievakman/vrouw bij Esthec word jij een specialist in het toepassen van thermo hardende kunststoffen en composieten. Het is een gevarieerde baan met veel verantwoordelijkheid. Je bent inzetbaar binnen alle teams van Esthec. Je komt te werken in een creatief bedrijf waar initiatief wordt beloond en successen worden gevierd. Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om jezelf en onze processen te verbeteren. Hierbij ondersteunen wij je in onze eigen academy.

Wat heb je in huis

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die van zichzelf nauwkeurig en technisch kritisch te werk gaat. Je bent resultaatgericht, zodat de producten op tijd gereed zijn om op transport te gaan. Je leert graag iets nieuws en je werkt graag samen in teamverband.

Wat we vragen - Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een productieomgeving. - Goed kunnen werken in teamverband. - Een open en pro actieve houding. - Je neemt verantwoordelijkheid en je bent kritisch op je werkzaamheden. - Je beschikt over goede Nederlandse communicatieve vaardigheden.

Procedure

Stap 1. Solliciteer op je eigen manier

Stap 2. Je wordt uitgenodigd door onze recruiter voor een eerste gesprek.

Stap 3. Door naar de 2e ronde waarbij je een gesprek hebt met je directe leidinggevende.

Stap 4. We komen met een voorstel.

Wat bieden we je

  • Een salaris dat gebaseerd is op ons marktconform salarishuis.
  • Ruimte voor ontspanning en vrije tijd is net zo belangrijk als werken, dus wij bieden naast 27 vakantiedagen ook een aantal collectieve verlofdagen.
  • 8% vakantiegeld.
  • Daarnaast beschikken wij over een toekomstbestendige pensioenregeling.
  • Reiskosten vergoeding vanaf 10km
  • Mogelijkheid tot vast contract
  • Functie in dagdienst, werktijden zijn van 7.30-16.30 uur


Functie:productiemedewerker man/vrouw
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bolidt Kunststoftoepassing via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. MAN/Vrouw Productiemedewerker Bolidt Kunststoftoepassing 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures