Vacature Medior Financieel Medewerker

Medior Financieel Medewerker in Rotterdam

Functie

Als medior financieel medewerker (24 - 40 uur per week) heb je een afwisselend takenpakket dat bestaat uit onder meer de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer van meerdere ventures;
 • Je draagt zorg dat de transacties van de bank en creditcards tijdig zijn verwerkt en zoekt verschillen uit;
 • Je stelt betalingsvoorstellen op voor de directie(s) en stemt deze af;
 • Je stemt met projectleiders af welke projecten geopend en/of gesloten dienen te worden. Je controleert of alle benodigde boekingen zijn gedaan;
 • Je ondersteunt projectleiders bij het maken van verkoopfacturen, stelt deze op en verstuurt deze naar de klanten;
 • Je initieert intercompany facturen waar nodig;
 • Je draagt zorg voor de afloop op tussenrekeningen;
 • Je boekt de maandelijkse salaris journaalposten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale consultancy organisatie. Er wordt gewerkt aan uitdagende projecten die verandering te weeg brengen en waarbij samenwerking centraal staat. Onze opdrachtgever geeft meer dan alleen een gedegen advies. Zij ondersteunen hun klanten ook graag in de verdere implementatie en uitvoering van projecten. Zij vervullen hierbij vaak een verbindende rol als vertrouwde en onafhankelijke derde waarbij alle betrokken partijen doorlopend van de juiste informatie en concrete voorstellen worden voorzien.

De consultants van onze opdrachtgever zijn eerlijk en grondig. Ze vertellen niet wat de wereld wil horen, maar wat de wereld moet horen. Advies komt tot stand op basis van sterke analytische vaardigheden en constructieve samenwerking met betrokken partners.

De organisatie kent een bijzondere samenwerkingsvorm en bestaat daarom uit ruim 20 ventures, die worden bediend door het administratieve team. Dit team bestaat uit circa 13 personen. Binnen dit team probeer je met je collega’s alle taken altijd zo goed mogelijk te verdelen, rekening houdend met iedereen zijn/haar kennisniveau en persoonlijke voorkeuren en ambitie. De ruim 20 ventures hebben verschillende administraties, dus van jou als medior financieel medewerker wordt scherpte vereist om continu goed te blijven nadenken en snel te kunnen schakelen tussen de verschillende ventures.

In jouw rol als medior financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor je taken en neem je eigenaarschap voor de resultaten ervan. Samen met je naaste collega’s uit je team, bedien je de interne klanten. Plezier in het werk en met elkaar is belangrijk. Kansen die grijp je en je zet graag je talenten en kwaliteiten in op een manier die bij jou past.

Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen, met als gevolg dat je in deze functie veel vrijheid zult ervaren. Maar door jou verantwoordelijkheidsgevoel kun je hier uitermate goed mee om gaan.

Wat we vragen

Onze geschikte kandidaat herkent zich in onderstaande beschrijving:

 • Jij hebt een afgeronde hbo- opleiding, bij voorkeur in een financiële richting. En of je nu ervaring hebt binnen een financiële administratie of net bent afgestudeerd en op zoek bent naar je eerste baan, je bent van harte welkom;
 • Je kunt goed communiceren, zonder klantgerichtheid uit het oog te verliezen;
 • Je kunt zelfstandig werken en je bent daarnaast ook een teamspeler;
 • Je werkt nauwkeurig, kunt prioriteiten stellen en je bent integer en betrouwbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord- en geschrift en daarnaast de Engelse taal voldoende.

Natuurlijk zijn jouw talent, kennis en ervaring super belangrijk maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk. We zoeken een kandidaat die na een gedegen inwerkperiode goed zelfstandig kan werken. Iemand die het durft aan te geven als er hulp nodig is of even wilt sparren. Inherent aan het werken binnen deze inspirerende en innovatieve organisatie is dat je tegen een beetje chaos moet kunnen en assertief durft te zijn. Naast dat jij pietje precies bent met de cijfertjes en ervoor zorgt dat alles helemaal op rolletjes loopt, zouden je nieuwe collega’s het leuk vinden als je ook zo af en toe een sportieve uitdaging met hen niet uit de weg gaat. Ben jij de kandidaat die deze kans met beide handen aangrijpt?

Aanbod

We zoeken voor deze rol kandidaten die direct in dienst treden bij onze opdrachtgever. Voor deze rol kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Brutosalaris met een bandbreedte tussen de €3.200 – €3.600,-
 • Aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot 15% van het jaarinkomen (waarvan deel groepsbonus/ deel individuele bonus), inclusief de mogelijkheid om bij een vast contract ook aandeelhouder te worden;
 • Laptop, telefoonkosten en een goede pensioenregeling
 • Dienstverband: arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling).
 • 30 vakantiedagen + 8.5% vakantietoeslag

Verder kun je gebruik maken van de sportschool beneden kantoor zodat je na een werkdag -of tussen het werk door- ook heerlijk kunt ontspannen en daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor een heerlijke lunch in de gezamenlijke keuken. Ook een potje tafeltennis of -voetbal hoort erbij om tussen het werk door even te ontladen. De vrijdagmiddag is er om lekker af te sluiten met een gezellige borrel en 1x per maand doen ze dit ook op donderdagmiddag. Jaarlijks ga je met je collega’s op vakantie, het ene jaar een binnenlandtrip en het jaar erop een buitenlandtrip. Deze uitjes zorgen altijd voor onvergetelijke momenten met je collega’s.Functie:Medior Financieel Medewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3600
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FIT People B.V. via rutger@fitin.finance of 06-21656095. Of bezoek hun website https://fitin.finance/medior-financieel-medewerker-rotterdam/.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Medior Financieel Medewerker FIT People B.V. 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures