Vacature Modeconsulent(e)/Verkoopmedewerker

Modeconsulent(e)/Verkoopmedewerker in Rotterdam

Wij zijn regelmatig op zoek naar collega's voor diverse functies in een van onze House of Flagship Stores in Nederland of in onze wholesale-organisatie Nederland.

Functie Aanstelling Plaats Modeconsulent(e)/Verkoopmedewerker Parttime ROTTERDAM

Passie voor mode: jouw nieuwe avontuur?
Ben jij gek op mode met een flair voor verkoop? Is een winkel niet zomaar een plek, maar jouw podium waarop je klanten laat stralen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Wie zijn wij?
Als internationale modegigant met labels als , Taifun en Samoon, zijn we elke dag bezig om het beste in damesmode te creëren. Onze missie? Onovertroffen kwaliteit, excellente service en diepgaande klantgerichtheid. Met meer dan 40 House of winkels en 70 shop-in-shops, laten we harten in heel Nederland sneller kloppen.
Waar jouw passie thuis hoort
Ons filiaal i n Rotterdam verwelkomt graag per augustus een parttime Mo deconsulent(e) die barst van energie en enthousiasme.
Jouw rol
Als Modeconsulent(e) maak je van een winkelbezoek een modereis. Jij adviseert, inspireert en zorgt voor de 'wow'-factor in onze winkel. Samen met je team streef je naar de beste omzet en zorg je dat onze winkel altijd tiptop in orde is.
Jouw mode-DNA
• Passie voor mode en een groot verkoopinstinct.
• Een positieve en com merciële mindset.
• Flexibel en klaar om het modeavontuur aan te gaan voor minimaal 15-24 uur per week.
• Je thuisbasis is Rotterdam (Of nabij).
Onze belofte aan jou
Bij ons krijg je niet alleen een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Retail non-food, maar ook fijne personeelskortingen, avondtoeslag, reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, korting op de zorgverzekering, fietsplan en een aantrekkelijke pensioenregeling. Voeg daarbij een geweldig team en een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is, en je hebt een match!

Durf jij het aan?
Voel je de modekriebels al? Stuur dan jouw CV naar met als onderwerp 'Modeconsulent( e) Rotterdam'.

P.S. Acquisitie op basis van deze advertentie? Liever niet, we zoeken onze nieuwe ster zelf!

Geïnteresseerd?

Of stuur je CV met motivatie naar Retail B.V., Afdeling Recruitment, Postbus 69199, 1060 CG AmsterdamFunctie:verkoopmedewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gerry Weber Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Modeconsulent(e)/Verkoopmedewerker Gerry Weber Nederland 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures