Vacature On-Site Machining Technician

On-Site Machining Technician in Hendrik-Ido-Ambacht

Vakmanschap, maritieme industrie en lef. Jij bent iemand die nergens voor terugdeinst als on-site machining technician. Kies voor een wereldbaan bij EMHA en werk zowel nationaal als internationaal aan uitdagende projecten. Elk project is een nieuw avontuur, en jij staat altijd klaar met je gereedschap en kennis. Je komt terecht in een fijne werksfeer en natuurlijk staat er een mooie beloning tegenover jouw inzet.


Dit ga je doen

Als on-site machining technician ben je verantwoordelijk voor machinale bewerkingen. Maar je rol gaat verder dan dat: je lost technische problemen op en voorziet onze opdrachtgevers van deskundig advies. Met jouw expertise ben je een waardevolle schakel in ons team. Je duikt in diverse industrieën zoals de offshore, olie & gas, marine, energie, wind en zware industrie. En of je nu in Nederland werkt of daarbuiten, jij vindt het een leuke bijkomstigheid om zowel nationaal als internationaal te reizen voor jouw werk.


Jouw andere werkzaamheden:


-       Lijnboren, draaien en kotteren

-       Frezen, boren en tappen

-       Flange facing en circulair frezen


Jouw toekomstig werkgever

EMHA is gespecialiseerd in het bewerken van machinedelen, installaties en constructies binnen de maritieme en industriële branche. Dit geldt voor nieuwbouw en onderhoud. Met elkaar voelen we ons verantwoordelijk voor onze klanten en willen alleen de beste kwaliteit leveren. Geen kant-en-klare oplossingen maar maatwerk; daar gaan we voor. Bouw mee en maak het verschil samen met jouw team! Binnen EMHA, maar ook zeker binnen de afdeling, heerst er een fijne, platte sfeer. De manager geeft je het gevoel dat jullie echt een team zijn en bij vragen kan je makkelijk bij elkaar naar binnen lopen. ?Functie:On-Site Machining Technician
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via jade.knoppert@fygi.nl of 627319542. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. On-Site Machining Technician FYGI 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures