Vacature Operationeel Administratief Medewerker

Operationeel Administratief Medewerker in Alblasserdam

Dit ga je doen

Jouw nieuwe werkgever is een groeiend transportbedrijf in Alblasserdam en wegens groei is er plek voor een Operationeel Administratief Medewerker. Je gaat je als Operationeel Administratief Medewerker voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van onder andere de planners en je verwerkt  zowel inkomende- als uitgaande documenten. Je ondersteunt dus de operationele processen. Je werkt met een hecht team en je krijgt uiteraard ook een uitgebreid inwerktraject, zodat je snel bekend wordt met de werkwijze en de systemen.

Doordat de transportwereld erg snel, dynamisch en hectisch kan zijn, is het belangrijk dat je als Operationeel Administratief Medewerker ook met tijdsdruk kunt werken en weet welke taken prioriteit hebben. Door de hectiek is het ook belangrijk om direct te kunnen schakelen met naaste collega's. Er wordt dan ook van je verwacht dat je pro-actief bent. Natuurlijk krijg je voor je inzet iets terug; een leuke werksfeer, marktconform salaris en de ruimte om je zelf te ontplooien. 

Ben jij die Operationeel Administratief Medewerker niet niet op zijn mondje is gevallen en graag zijn handen uit de mouwen steekt? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet ben jij volgende week al aan de slag in je nieuwe functie!

 

Organisatie- en afdelingomschrijving

Bij dit transportbedrijf gaat technologie hand in hand met professionaliteit, betrokkenheid en milieubewustzijn. Door het gebruik van vooruitstrevende technieken, goed opgeleide chauffeurs en het modernste materieel lopen ze voorop in logistiek, transport, expeditie- en ferry-verkeer. De organisatie heeft een informele bedrijfscultuur en bestaat uit ongeveer 20 collega's. 

Dit krijg je

  • Een salaris tot €2700,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je ervaring) 
  • Je krijgt 26 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Pensioenopbouw
  • Zelfstandige functie, waarbij je wordt ondersteund door je collega's indien nodig
  • Zit je op je plek, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een informele werksfeer op dit kantoor, met natuurlijk de vrijdagmiddagborrel!
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km


Functie:Operationeel Administratief Medewerker
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Operationeel Administratief Medewerker Raaak Personeel 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures