Vacature Operationeel medewerker

Operationeel medewerker in Alblasserdam

Dit ga je doen

Onze klant is een toonaangevend bedrijf in de touringcarsector en is op zoek naar een gemotiveerde Operationeel Medewerker om hun team te versterken. Als Operationeel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van de dagelijkse operationele processen binnen het bedrijf. Je houdt toezicht op de operationele activiteiten, coördineert de planning en zorgt ervoor dat alles efficiënt en effectief verloopt. Je gaat in de basis de hoofdplanner ondersteunen. Wijzigt er iets in de planning van de busritten, dan pak jij dit op en pas je het aan in het systeem. Daarnaast pak je de telefoon aan, want ja, anders kan je ook niet weten dat er iets veranderd is natuurlijk! Ook onderhoud je contact per e-mail met klanten, maar je hebt ook met chauffeurs te maken die voor dit bedrijf de ritten uitvoeren. Als iets niet duidelijk is op het ritblad, dan voorzie jij de chauffeurs van de juiste informatie. Deze organisatie heeft ook buitenlandse ritten. Van te voren wordt de reisinformatie door jou voorbereid en onderverdeeld aan aan de chauffeur. 

Wat ook een belangrijk onderdeel is, is de nooddienst, die 24 uur per dag bereikbaar is, die je eens per maand zal meedraaien. Dit houdt in dat je in het weekend de spoedlijn beantwoord. Dit kan een belletje zijn van een chauffeur die een passagier mist bij het opstappen of een bus die pech blijkt te hebben. Dus een stukje oplossingsgerichtheid is belangrijk. Eén ding is zeker! Als Operationeel Medewerker zal geen dag hetzelfde zijn!  

Er wordt een competitief salaris geboden en daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een uitdagende en stimulerende werkomgeving. Ook krijg je de kans om op termijn je rijbewijs D te behalen! Zie jij het helemaal zitten om voor deze functie met potentie te gaan? Reageer dan snel!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Deze organisatie is een begrip in de Alblasserwaard en daaromheen. Het familiebedrijf is in 1932 met een tweedehands achttien-persoons Chevrolet gestart. Vandaag de dag bestaat het wagenpark uit dertig touringcars, midibussen, biodieselbussen, business coaches, dubbeldekker én 10 nieuwe fietstrailers. Je komt als Operationeel Medewerker te werken in een team van ongeveer 5 collega's en natuurlijk kom je in aanraking met de buschauffeurs, die vóór of na hun rit nog gezellig een bakje koffie komen doen.

Dit krijg je

  • Een all-in salaris dat op kan lopen tot €3000,- bruto per maand
  • Ben je dé match dan kan je direct starten op contractbasis bij deze organisatie
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Op termijn is er de mogelijk om je rijbewijs D te behalen.
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Pensioenopbouw
  • De keuze om je salaris per week of per 4 weken te ontvangen
  • Je komt te werken bij een leuke mensgerichte organisatie

Functie:Operationeel medewerker
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Operationeel medewerker Raaak Personeel 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures