Vacature Operator Trekkerij

Operator Trekkerij in Alblasserdam

Dit ga je doen

Jij gaat als Machine Operator aan de slag bij een vooruitstrevend, modern en dynamisch bedrijf, dat in een 5-ploegendienst werkt. In jouw eerste dagen bij je nieuwe werkgever loop je mee met je collega Machine Operator. Die leert jou alles over de productiemachines en de producten. Je krijgt voldoende werkinstructies, zodat jij na je inwerkperiode zelfstandig aan het werk kunt met jouw taken. 

Wat die taken dan zijn? Je bouwt als Operator de productie-opstelling om en je helpt met het oplossen van kleine storingen. Je bent nauwkeurig, want je voert gedurende de productie kwaliteitscontroles uit. Je communiceert intern met de andere afdelingen om het proces soepel te laten verlopen. Je rijdt af en toe op de heftruck en je bent, niet te vergeten, netjes! Jouw werkplek moet namelijk in verband met veiligheidsvoorschriften altijd schoon zijn en zo blijven. 

Als Operator of Machine Bediener ben je uiteraard bekend met het bedienen van productiemachines en vind je het leuk om te werken in een 5-ploegensysteem. Je werkt 6 dagen achter elkaar in diverse diensten (2x ochtend-, 2x middag- en 2x nachtdiensten) en daarna ben je lekker 4 dagen vrij! 

Stel jij binnenkort de machine af op de order? Reageer dan direct op deze vacature als Operator Trekkerij in Alblasserdam! Zit je nog met vragen? Neem dan contact op met Marise!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Hier wordt staaldraad geproduceerd. De stalen knuppels komen binnen in de walsstraat en worden hier omgevormd. Het staaldraad gaat met een snelheid tot 360 km per uur door de machine. Als Machine Operator stel je de machine op de juiste manier in. De walserij bestaat uit een aantal machines die samenwerken. Je wordt opgeleid tot een Operator die alle machines beheerst. Ook het eerstelijns onderhoud voer je zelf uit. Zo draag je bij aan de continuïteit van de organisatie.

Dit krijg je

 • Een basissalaris van €18,83 bruto per uur 
 • Een extra ploegentoeslag van 30%! Je salaris loopt hiermee op tot wel €3.615,- bruto per maand!
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 8.33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding woon-werk
 • 6 dagen werken en 4 dagen weekend!
 • Elke week je salaris ontvangen is mogelijk! 
 • Kosteloos je heftruck certificaat of je VCA certificaat behalen of opfrissen!
 • Pensioenopbouw
 • Zit je op je plek? Dan is er zeker uitzicht op een vast contract!


Functie:Operator Trekkerij
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Operator Trekkerij Raaak Personeel 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures