Vacature Productiemedewerker staal

Productiemedewerker staal in Alblasserdam

Dit ga je doen

Wat? €19,39 bruto per uur? Ja, zeker! Jij gaat straks als Productiemedewerker aan de slag bij een groeiend en stabiel bedrijf uit de omgeving van Alblasserdam. 

Al Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het knippen van staaldraad op de juiste maat. Dit gebeurt met een knipmachine die jij als Machine Operator gaat bedienen. Met deze machine knip je handmatig het staaldraad. De maten krijg je aangeleverd op een orderbon, jij moet vervolgens nauwkeurig uitmeten of de maat klopt. Na het knippen kan het product via de logistieke afdeling op transport naar de klant. 

Het werk, waarbij je staaldraad knipt in een industriële omgeving, kan fysiek zwaar zijn. Verder wordt er in de productie gewerkt in een 3-ploegendienst, dus houd er rekening mee dat jij ook eens in de drie weken nachtdiensten gaat draaien. Voor het werken in de 3-ploegen word je uiteraard wel extra voor beloond met toeslagen!

Sta jij binnenkort als Productiemedewerker achter de knipmachine? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op! Heb je vragen? Bel ons dan even..

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat hoogwaardig staaldraad produceert. Kwaliteit, innovatie en techniek zijn hier heel belangrijk. Als Kwaliteitsmedewerker maak je deel uit van een gepassioneerd team dat voortdurend streeft naar verbetering in de productieprocessen.

Dit krijg je

  • Een salaris van €3.320,- bruto per maand
  • Overwerktoeslag vanaf 25%
  • Reiskostenvergoeding 
  • 25 vakantie dagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld
  • Een gevarieerde en uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf
  • De mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen via Raaak Personeel (zoals een certificaat voor de heftruck en bovenloopkraan)
  • De mogelijkheid om bij goed functioneren langer te blijven bij de opdrachtgever
Functie:Productiemedewerker staal
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Productiemedewerker staal Raaak Personeel 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures