Vacature Project Engineer

Project Engineer in Papendrecht

Wat ga je doen als Project Engineer?

Als Project Engineer ben je voor zowel de voorbereiding als uitvoering van serviceprojecten het eerste aanspreekpunt. Je houdt toezicht op het project en zorgt ervoor dat de benodigde technische informatie beschikbaar is en daarnaast aan de gestelde eisen voldoet. Je hebt een veel contact met de klanten en collega's. Tijdens het voorbereiden en uitvoeren van de lopende serviceprojecten voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • contact houden met in- en externe betrokkenen
  • voor een effectieve uitvoering en oplevering, houd je, je bezig het uitwerken en adviseren van mogelijke scenario's aan de betrokkenen op basis van verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden tijdens het project
  • de haalbaarheid van een klantwens toetsen
  • je adviseert in verschillende projecten
  • het organiseren, plannen en verzamelen van informatie om het project succesvol te maken


Functie:Project engineer, Project Engineer
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Connetix via y.vandernat@connetix.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.connetix.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Project Engineer Connetix 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures