Vacature Project Engineer

Project Engineer in Hendrik-Ido-Ambacht

Gooi je trossen los en kies voor avontuur bij EMHA in Hendrik-Ido-Ambacht. Als ervaren project engineer ben je het ankerpunt binnen een project. Je combineert een zakelijke en strikte aanpak met de vaardigheden van een people manager. Werken op kantoor is prettig, maar op locatie zie je pas echt wat er speelt. Je krijgt een aantrekkelijk salaris, een individueel keuzebudget en 25 vakantiedagen.

Dit ga je doen

Bij EMHA in Hendrik-Ido-Ambacht ben je als project engineer de stuurman van succes. Je draagt verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, engineering en uitvoering en ondersteunt bij grootschalige projecten. Je bewaakt de koers en zorgt dat alles volgens plan verloopt. Als baken voor klanten en het team, rapporteer je consistent over de voortgang. En verder?


·        Je begeleidt projecten van begin tot eind

·        Je bewaakt de planning en het budget

·        Je ondersteunt de projectmanager bij complexe projecten

 

 

?EMHA is jouw thuishaven

EMHA is gespecialiseerd in het bewerken van machinedelen, installaties en constructies binnen de maritieme en industriële branche. Dit geldt voor nieuwbouw en onderhoud. Met elkaar voelen we ons verantwoordelijk voor onze klanten en willen alleen de beste kwaliteit leveren. Geen kant-en-klare oplossingen maar maatwerk; daar gaan we voor. Bouw mee en maak het verschil samen met jouw team! Binnen EMHA, maar ook zeker binnen de afdeling, heerst er een fijne, platte sfeer. Je krijgt het gevoel dat jullie echt een team zijn en bij vragen kan je makkelijk bij elkaar naar binnen lopen. Functie:Project Engineer
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via jade.knoppert@fygi.nl of 627319542. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Project Engineer FYGI 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures