Vacature Projectbegeleider Dagelijks Onderhoud

Projectbegeleider Dagelijks Onderhoud in Alblasserdam

Als Projectbegeleider voor Dagelijks Onderhoud dien jij als eerste aanspreekpunt voor jouw account. Samen met jouw team is de basis van jullie verantwoordelijkheden het juist aannemen, uitzetten en registreren van reparatieverzoeken. Dit gehele proces begint bij een telefonisch of digitaal binnenkomend reparatieverzoek.

Het is van belang dat je deze verzoeken volledig uitvraagt om zo de volgende processen juist te kunnen plannen. Hierbij kan je denken aan het plannen van vaklieden, inplannen onderaannemers, informeren van de klant en huurder maar ook het zorgdragen voor volledige administratie en tijdige facturatie. 

Naast de processen rondom de bonnen ben jij natuurlijk ook altijd bereid te sparren en overleggen met collega's voor meer complexere verzoeken en denk je mee in om de interne processen te verbeteren!Functie:werkvoorbereider, werkorganisator
Startdatum:13-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Projectbegeleider Dagelijks Onderhoud Eminent Groep 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures