Vacature Recruitment Consultant

Recruitment Consultant in Alblasserdam

1 Ervaringen 5 / 5

Recruitment Consultant Alblasserdam

40

Uren per week

Locatie

Solliciteer vandaag nog!

Dankzij jouw inzet heeft een bedrijf straks voldoende werknemers, jij vult die openstaande vacatures in. Je maakt gemakkelijk contact en bent graag onder de mensen. Je wilt iemand écht verder helpen. Herkenbaar? Wie weet ben je onze nieuwe collega binnenkort!

40 uur

Per week

Alblasserdam

Locatie

HBO / WO

Opleidingsniveau

Dankzij jouw inzet heeft een bedrijf straks voldoende werknemers, jij vult die openstaande vacatures in. Je maakt gemakkelijk contact en bent graag onder de mensen. Je wilt iemand écht verder helpen. Herkenbaar? Wie weet ben je onze nieuwe collega binnenkort!

Over de job

In deze functie in het team is jouw hoofdtaak om kandidaten die werkzoekend zijn te matchen aan klanten of prospects met een vacature. Of zoals we in onze missie verwoorden: Zoveel mogelijk mensen helpen aan een passende nieuwe baan. Dat doe je door ze te selecteren, te benaderen, met ze in gesprek te gaan en ze vervolgens bij onze klanten in te plannen voor een gesprek. Alle seinen op groen? Dan komt jouw kandidaat weer een contract bij jou tekenen en geef je hem of haar een set werkschoenen, een reep chocolade of een ander leuk cadeau mee. Hiermee laat je hen merken: "Welkom bij Intro!" Een balans tussen communicatie, sociaal zijn én natuurlijk commercieel inzicht. Spreekt dit jou aan? Wij nodigen je graag uit op ons kantoor in Alblasserdam! Hier werken we met 4 collega's, 3 heren en 1 dame. Met een breed netwerk van grote en kleinere klanten in de regio Alblasserwaard zijn we echte matchmakers. Vacatures om in te vullen, onder andere in de logistiek, productie en techniek. Een balans van klantcontact en nieuwe vacatures scoren en kandidaten zoeken en vinden voor de vacatures. Teamwork dus! Hoe ziet een werkdag er uit?
 • Je gaat online op zoek naar geschikte kandidaten. Je benadert ze telefonisch en nodigt hen uit voor een persoonlijk gesprek.
 • Je voert gesprekken met kandidaten op kantoor en regelt een kennismaking bij onze opdrachtgevers.
 • Je bedient bestaande klanten en bouwt klantrelaties op. Ook zorg je voor nieuwe vacatures.
 • Je tekent een contract, regelt een opleiding en zorgt dat alles voor 'jouw mensen' goed loopt.
Waar je het allemaal voor doet? Het resultaat van je werk is zichtbaar. Een nieuwe plaatsing, een aantal mooie gesprekken, blije werknemers en blije werkgevers. En een hele hoop plezier voor jezelf en jouw collega's. Zo wordt er na de uitgebreide lunch vaak getafeltennist, maar even uitwaaien door langs de molens van Kinderdijk te wandelen is ook een optie! Doordat we een centrale locatie zijn binnen Intro Personeel komen er regelmatig collega's van andere vestigingen langs. Gezelligheid gegarandeerd!

Je hebt het

We zoeken een goede gesprekspartner met commerciële vaardigheden. Iemand die vragen stelt en interesse toont in de ander, die het leuk vindt om contact te hebben met klanten en kandidaten. Wij zoeken een matchmaker! Ben je nog in opleiding en denk je aan deeltijd? Geen probleem, deel je interesse en kom eens langs voor een gesprek. Belangrijke vereisten voor de functie van Recruitment Consultant zijn:
 • Je bent communicatief vaardig, schriftelijk en mondeling (MBO+ niveau).
 • Je kan goed luisteren en talenten van andere mensen op waarde schatten.
 • Je denkt in termen van win-win en werkt graag proactief.
 • Je bent commercieel ingesteld en denkt in kansen.
 • Je kan gestructureerd werken met systemen en goed overzicht houden, voor jezelf en de ander.

Je verdient het

Als jij bij ons werkt, zorgen we goed voor je. Dat begint op het moment dat je solliciteert. We zorgen voor een goede landing op je nieuwe werkplek. We hebben een mooi inwerktraject klaarliggen waarmee we je alles over ons vak kunnen leren. Uiteraard is er ruimte om jouw opleidingswensen specifiek kenbaar te maken, graag zelfs! Wat krijg je verder bij ons?
 • Salaris tot €3100,- bruto per maand
 • Bonusregeling oplopend tot 15% van het jaarsalaris
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Reiskostenvergoeding a €0,35 euro netto per kilometer
 • Internetvergoeding van €30,- per maand
 • Maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar
 • Gave bedrijfsuitjes en collega's die graag met jou samenwerken
 • Lunchregeling voor tussen de middag, dus je broodtrommel blijft thuis
 • Vitaliteitsregeling met keuze voor sportschool abonnement of fietsregeling
 • Een groeiende organisatie, dat betekent veel doorgroeimogelijkheden

Solliciteer als Recruitment Consultant Alblasserdam

Een unieke kans, wees er snel bij!

Vrolijke mensen die hard hun best doen om jou aan je topbaan te helpen ! al met al super goed contact gehad en zeer vriendelijke mensen.


Voorstel

Fluitend naar je werk!

Als je akkoord gaat met het voorstel wat er is gedaan, heb jij de perfecte nieuwe baan gevonden met baanzoeken.nl. Jij gelukkig? Dan zijn wij dat ook!

Voorstel

Fluitend naar je werk!

Als je akkoord gaat met het voorstel wat er is gedaan, heb jij de perfecte nieuwe baan gevonden met baanzoeken.nl. Jij gelukkig? Dan zijn wij dat ook!

Social Recruitment Consultant

Hendrik-Ido-AmbachtFunctie:recruitment consultant
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intro Personeel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Recruitment Consultant Intro Personeel 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures