Vacature Service engineer

Service engineer in Capelle aan den Ijssel

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een Chinese fabrikant van fotovoltaïsche (PV) omvormers en energieopslagoplossingen, het werd opgericht in 2010 en heeft zijn hoofdkantoor in Suzhou, China. Dit bedrijf heeft zich snel ontwikkeld tot een wereldwijd bekende speler op het gebied van zonne-energie. Zij produceren PV-omvormers en energieopslagoplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en ze bieden een breed scala aan omvormers, van stringomvormers tot hybride omvormers en omvormers voor energieopslag. Dit bedrijf heeft een sterke lokale aanwezigheid in meer dan 20 verschillende landen over de hele wereld en zij bedient de Europese, Midden-Oosterse en Afrikaanse (EMEA) markten.

Zij hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt en hebben zich gepositioneerd als een toonaangevende leverancier van opslagomvormers wereldwijd. Het succes van dit bedrijf is grotendeels te danken aan hun focus op technologische innovatie en hoogwaardige producten in de groeiende zonne-energie-industrie. Het bedrijf blijft zich inzetten voor schone energieoplossingen en blijft groeien in de sector van hernieuwbare energie.

Functieomschrijving

Als service-engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen ven het serviceteam, waarbij je het lokale technische ondersteunings- en hotline-team ondersteunt om escalaties op te lossen. Je bent ook verantwoordelijk voor het trainen van het team en het monitoren van hun prestaties. Een typische dag van een service-engineer bij dit bedrijf omvat ook directe interacties met onze belangrijke distributie- of EPC-partners (bijvoorbeeld bij trainingsactiviteiten) en het verbinden met de service- en R&D-teams op het hoofdkantoor.

Functie-eisen
 • Minimaal een diploma op mbo-niveau 3 of 4, of minimaal 3 jaar ervaring in een internationale ondersteunende functie
 • Kennis van internationale ordermanagementprocessen en ervaring met ERP-systemen
 • Een hands-on mentaliteit en een oplossingsgerichte werkstijl
 • Zowel mondeling en schriftelijk vloeiend in het Nederlands en Engels en beheersing van de Franse taal is een sterke plus
 • Bereidheid om af en toe te reizen voor meetings en presentaties bij klanten
Arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkheden en werken in een enthousiast en professioneel team
 • Je word onderdeel van een snel groeiend professioneel bedrijf 
 • Een informele werksfeer waar jij de kans krijgt om je verder te ontwikkelen
 • Een startsalaris tussen €2500,- en €4000,- op basis van leeftijd en ervaring


Functie:field service engineer
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via davevanwaas@mail.werktalent.nl of 31180767001. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Service engineer WerkTalent 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures