Vacature Service monteur

Service monteur in Hendrik-Ido-Ambacht

Service met een smile. Stroomlijn je technisch talent bij EMHA in Hendrik-Ido-Ambacht als service monteur. Je bent gespecialiseerd in het nauwkeurig installeren, uitlijnen en funderen van allerlei soorten machines en installaties. In deze veelzijdige rol werk je zelfstandig of samen met een jong en dynamisch team en doe je unieke en brede kennis en ervaring op. Je krijgt een salaris tussen de EUR 3.000,- en EUR 4.500,-, 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en een individueel keuzebudget.

 

Dit ga je doen

Als service monteur bij EMHA speel je een centrale rol op projectlocaties, zowel nationaal als internationaal. Je houdt je voornamelijk bezig met het nauwkeurig installeren, uitlijnen en funderen van allerlei soorten machines en installaties. Jouw werklocaties zijn divers; in de maritieme-, offshore, infra en industriële sectoren. De ene week sta jij een compressor te installeren ergens in de Botlek, de andere week ben je samen met je collega’s een voortstuwingslijn van een jacht aan het inbouwen ergens in het zonnige zuiden. Wat je verder inhoudelijk gaat doen:

 

·       Je houdt je bezig met het installeren, funderen en basis uitlijnen van diverse soorten (roterende) machines

·       Je doet deze werkzaamheden op bestaande en nieuwe installaties

·       Je verzamelt en rapporteert meetgegevens, geeft installatieadvies en houdt projectnotities, urenregistratie en kostendeclaraties in de gaten                                 

 

Over EMHA

We heten je graag welkom aan boord! We zijn de go-to experts als het gaat om service. Ook als het gaat om de installatie van diverse soorten (roterende) machines , zowel in de scheepvaart als in de industrie. En dit geldt voor zowel nieuwbouwprojecten als reparatie- en onderhoudsprojecten. Ons team is gezellig en hecht. We helpen elkaar én onze klanten. En maak je geen zorgen over stijve kantoorvibes; want bij ons is de sfeer relaxed en informeel.Functie:Service Monteur
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via jade.knoppert@fygi.nl of 627319542. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Service monteur FYGI 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures