Vacature Souschef Warme Keuken

Souschef Warme Keuken in Alblasserdam

Bon Bon catering & events - ablasserdam

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kijk dan nu naar onze 'keuken' vacatures. Nog geen ervaring? Geen paniek! Passie is het belangrijkste, begin als productiemedewerker en is dit helemaal wat je zoekt, dan kun je via ons je koksdiploma halen!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar of whatsapp en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Souschef warme keuken

Bon Bon catering & events

Ben jij een echte keukentopper en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je een team in één van onze keukens aanstuurt? We zijn op zoek naar een souschef voor onze warme keuken. Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat jouw team elke dag met passie aan de slag gaat en zelf draag je ook je steentje bij.

Wat ga je precies doen?

 • Je werkt mee in de keuken in de bereiding van gerechten;
 • Je maakt planningen en zorgt dat de werkzaamheden volgens planning verlopen;
 • Je gebruikt je creativiteit voor het meedenken over nieuwe gerechten, menu's en kooktechnieken;
 • Je zorgt ervoor dat alles volgens HACCP richtlijnen verloopt;
 • Je bewaakt de houdbaarheid van de producten en de kwaliteit van de gerechten;
 • Als je klaar bent met het werk, zorg je dat je je werkplek weer schoon achterlaat.

Werktijden en -omstandigheden

Deze functie is voor 5 dagen in de week, zowel doordeweeks als in het weekend. In principe begin je elke dag om 08:00 uur en de eindtijd hangt af van de drukte. Bij drukte en/of partijen kan je ook in de avonduren werken.

Werktijden en -omstandigheden

Deze functie is voor 5 dagen in de week, zowel doordeweeks als in het weekend. In principe begin je elke dag om 08:00 uur en de eindtijd hangt af van de drukte. Bij drukte en/of partijen kan je ook in de avonduren werken.

Wij vragen:

 • Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om de ene dag in onze keuken in Alblasserdam te werken en de volgende dag op één van onze partijen ergens in Nederland;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten;
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit. Je controleert regelmatig en zorgvuldig de resultaten van je inspanningen;
 • Je bent creatief en innovatief, waardoor je steeds met nieuwe ideeën komt en overal kansen ziet. Ook zie je dit bij de ontwikkelingen van nieuwe concepten;
 • Je bent flexibel in je werkzaamheden en werktijden.

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

PensioenregelingFunctie:souschef warme keuken
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bon Bon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Souschef Warme Keuken Bon Bon 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures