Vacature Stage / Afstuderen

Stage / Afstuderen in Alblasserdam

Contact

Bezoekadres:
Staalindustrieweg 15
NL-2952 AT Alblasserdam

Service

1
(ma. t/m za. van 7.00-23.00 uur)

Stage en afstuderen

is een erkend leerbedrijf. Daarom stellen wij jaarlijks enkele stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar, waarbij jij aan de slag kan met een specifiek lasautomatiseringsprobleem. Zo werk je mee aan innovaties, projecten van klanten, en andere leerzame activiteiten zoals de opbouw van een beurs.

Wat kan ik verwachten als ik meeloop bij ?

Als stagiair of afstudeerder heb jij een proactieve en leergierige houding. Wij bieden jou op onze beurt een afwisselende en uitdagende stage- of afstudeerplaats. Hierbij laten we jou zoveel mogelijk facetten binnen het vakgebied zien en zorgen we voor voldoende begeleiding. Ook houden we nauw contact met het opleidingsinstituut, waardoor jouw stage of opleiding netjes kan worden afgerond. Of jij stage- of afstudeervergoeding ontvangt, is afhankelijk van je opleiding en de aard van je stage/afstuderen.

Stageaanvragen kunnen ingediend door het aanvraagformulier volledig ingevuld op te sturen naar .

Maak het verschil als stagiair(e)

Lees hier wat een tweetal studenten al eerder bereikte met een stage bij :

  • Het was voorheen nog niet mogelijk om het lasproces van kunststof verder te automatiseren. Een van onze stagiairs ontwikkelde hiervoor een speciale tool, waardoor wij nu een volwaardig systeem kunnen aanbieden op een nieuwe markt.

  • Wanneer onze lasrobots gebruik maken van een camera, hebben zij vaak minder bewegingsvrijheid. Een stagiair heeft daarom de implementatie van een roterende camera mogelijk gemaakt. De robots kunnen zich nu meer vrijelijk bewegen tijdens het lassen.

is toonaangevend in innovatieve lasrobottechnologieFunctie:stage/afstuderen
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Valk Welding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Stage / Afstuderen Valk Welding 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures