Vacature Stageplaats

Stageplaats in Alblasserdam

E DentalE DentalE Dental

Stagelopen bij een Dental Depot en leren van de beste monteurs?

Wij geven jou de kans om je te ontwikkelen en bieden je de tofste stageperiode van je klas.

Doe jij momenteel een technische opleiding en ben je op zoek naar een toffe stageplek? E Dental is een erkend leerbedrijf en wil jou graag helpen bij de boost van jouw opleiding. Bij ons leer je van zeer kundige technische mensen. Echte vakmensen die hun kennis graag overdragen en weten hoe jij het liefste je stageperiode door wil brengen.

Denk je dat jij een waardevolle aanvulling voor ons mooie bedrijf kunt zijn? Ben je écht serieus en wil je echt bouwen aan je toekomst? Aarzel niet om ons te mailen of gewoon even te bellen. Vraag naar en wie weet start, na je opleiding, jouw carrière zelfs wel bij E Dental.

Stagelopen bij E Dental:
Je krijgt bij ons de kans om je ontwikkelen binnen een professionele maar informele organisatie. Onze bedrijfscultuur is direct, nuchter en kent korte lijnen. We bieden de mogelijkheid om je werktijden in overleg flexibel in te delen en je krijgt alle ruimte om je stageopdrachten te vervullen. Helemaal mooi: je krijg bij ons ook een leuke stagevergoeding.

Je komt te werken in een gezellig bedrijf met fijne en kundige collega's die ervoor zullen zorgen dat je je snel op je plek zult voelen.

Stagelopen bij E Dental? Stuur dan even een mailtje naar .

Mail Marco


Tel:
Mail:Functie:stageplaats
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met E Dental via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Stageplaats E Dental 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures