Vacature Tanktechnicus

Tanktechnicus in Alblasserdam

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd over techniek en heb je specifieke ervaring of affiniteit met tanktechniek? Bij Schenk Tanktransport zijn wij op zoek naar een gedreven techneut die ons team komt versterken in Alblasserdam. Onze werkplaats is volledig uitgerust om jou te ondersteunen in het uitvoeren van diverse uitdagende werkzaamheden. Jij krijgt van ons een salaris tot EUR 4.000,- vakantiedagen en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als Tanktechnicus ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden, waaronder:

-         Reparatie en Onderhoud: Je repareert zelfstandig schades aan frame en body van diverse tankopleggers en tankcontainers en voert periodieke onderhouds- en keuringswerkzaamheden uit.

-         Diagnose en Revisie: Je stelt zelfstandig diagnoses bij problemen en het reviseren van afsluiters is een sterke pre.

-         Veiligheid en Techniek: Je voert gasmetingen en druktesten uit, naast het uitvoeren van elektrische reparaties.

Bij Schenk Tanktransport in Alblasserdam kom je terecht in een professionele werkomgeving die helemaal is ingericht voor onderhoud en reparatie van tankopleggers. Je wordt onderdeel van een dynamisch team waar samenwerken en technische uitdagingen belangrijk zijn. Hier krijg je ook de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen in een gespecialiseerd vakgebied.

Functie-eisen

In de rol van Tanktechnicus bij Schenk Tanktransport draai je je hand niet om voor een stevige sleutelklus of het monteren van onderdelen. Je bent een echte teamspeler, die goed samenwerkt met collega's. Bij ons is geen dag hetzelfde, dus een vaste van 9 tot 5 mentaliteit past hier niet bij. Je weet ook wel wat van elektronica, pneumatiek en misschien zelfs hydraulische systemen. Kortom, je bent handig, werkt graag samen en bent flexibel. Verder beschik je ook over het volgende:

·        Een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van techniek

·        Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in tank,- en/of gascontainers

·        In het bezit van een lascertificaat (TIG en MIG/MAG pre)

·        Goede beheersing van Nederlandse taal

·        Je bent resultaatgericht en betrouwbaar

·        Kwaliteitsbewust, besluitvaardig, flexibel en klantgericht

Arbeidsvoorwaarden

Als Tanktechnicus word je onderdeel van een succesvol en groeiend transportbedrijf, waar een prettige werksfeer en een professionele, doch platte structuur centraal staan. Wij geloven in directe communicatie en korte lijnen binnen het team. We zorgen ervoor dat iedereen goed is uitgerust om zijn taken veilig en efficiënt uit te voeren, in een werkomgeving waar aandacht is voor elk detail en veiligheid. Daarnaast biedt Schenk Tanktransport ook het volgende:

·        Salaris tot EUR 4.000,- per maand obv 40 uur per week

·        27,5 vakantiedagen + 8% vakantiegeld

·        Een pensioenregeling bij Zwitserleven

·        Moderne werkplaats

·        Ruimte voor persoonlijke groei

·        Uitzicht op een vast dienstverband

Geïnteresseerd? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Word onderdeel van ons team in Alblasserdam en draag bij aan de veiligheid en efficiëntie van ons materieel.Functie:tankcontainer monteur
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI BV via jade.knoppert@fygi.nl of 627319542. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Tanktechnicus FYGI BV 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures