Vacature Technisch Commercieel Medewerker

Technisch Commercieel Medewerker in Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Voor een grote technische internationale organisatie zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker. Ben jij klant gericht en heb jij affiniteit met techniek, dan is de rol van Technisch Commercieel Medewerker voor jou op het lijf geschreven! Als Technisch Commercieel Medewerker heb jij een zeer uitdagende en afwisselende baan waarin elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich mee brengt! Wat ga jij precies doen in de rol van Technisch Commercieel Medewerker?

 • Jij stelt offertes op en verwerkt order inclusief de technische specificaties die hierbij van toepassing zijn;
 • Jij onderhoud in zowel commerciële als ondersteunende zin contact met klanten;
 • Jij biedt technische adviezen richting de klant;
 • Jij schakelt signaleert marktontwikkeling en rapporteert deze aan het management.
Functie-eisen

Ben jij technisch ingesteld en ben jij zowel commercieel als administratief sterk? Herken jij je in de woorden resultaat- en oplossingsgericht? Lees dan hieronder wat de functie eisen zijn als Technisch Commercieel Medewerker:

 • Jij hebt een hbo afgeronde opleiding (commercieel of technisch);
 • Jij beheerst de Nederlandse- en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Beheers jij ook nog de Duitse taal? Dan is dit absoluut een pré!;
 • Jij hebt ervaring met MS-Office en ERP-systemen;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in een verkoopondersteunende functie binnen een internationale omgeving? Werkervaring binnen technische omgeving is een pré.
Arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf helemaal in de bovenstaande functie-eisen, en spreken de bovenstaande verantwoordelijkheden jou ook aan? Lees dan hieronder welke uitstekende voorwaarden jij als Technisch Commercieel Medewerker hiervoor terug krijgt.

 • Jij krijgt een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 afhankelijk van je ervaring;
 • Jij krijgt de kans om jezelf verder door te ontwikkelen door middel van cursussen;
 • Een uitstekende balans tussen werk en privé met 25 vakantiedagen per jaar;
 • Jij krijgt dekkende reiskostenvergoeding afhankelijk van jouw woon-werkafstand;
 • Jij krijgt de kans op een vast contract bij goed presteren;
 • Een goed geregeld pensioen.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Jordy! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-82969332 of via de email jordy.tas@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:commercieel medewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via stefan.schutz@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Technisch Commercieel Medewerker VNOM 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures