Vacature Technisch controleur

Technisch controleur in Alblasserdam

Dit ga je doen

Als Technisch Controleur ben jij dé specialist binnen ons bedrijf als het gaat om metingen, kalibraties en continu verbeteren van onze meetsystemen. Daarnaast controleer je intern en extern gemaakte componenten ten behoeve van onze installaties. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit onze splinternieuwe meetkamer ! Vanuit deze functie rapporteer je aan de teamlead Laboratory. 

Je bent verantwoordelijk voor planning en coördinatie van kalibraties en meetsysteemanalyses gerelateerd aan onze productieprocessen. Vanuit je klantgerichte rol geef je gevraagd en ongevraagd advies over keuze en juist gebruik van meetsystemen en -apparatuur. Je speelt dan ook een belangrijke rol in het continu verbeteren van onze meetmethoden en werkt daarvoor nauw samen met je collega’s van andere afdelingen. Je biedt ondersteuning aan Quality Control met betrekking tot de controle van knuppels die worden toegeleverd ten behoeve van ons productieproces. Afhankelijk van de capaciteit en in overleg met de teamlead Laboratory bieden van ondersteuning op de laboratoria.

Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a.: juistheid en volledigheid van meetgegevens en -rapporten; onderhoud van de relevante BabtecQ modules (MSA en Gages). Het organiseren en/of uitvoeren van kalibraties en meetsysteem analyses (MSA). Beheer en onderhoud van de meetmiddelen, gereedschappen en kalibers van TCO. Aansturen, afnemen, coördineren van uitbestede werkzaamheden.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat hoogwaardig staaldraad produceert. Kwaliteit, innovatie en techniek zijn hier heel belangrijk. Als Kwaliteitsmedewerker maak je deel uit van een gepassioneerd team dat voortdurend streeft naar verbetering in de productieprocessen.

Dit krijg je

  • Salaris tot €4245,- bruto per maand op basis van 40 uur
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenopbouw
  • Een gevarieerde, uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf
  • Mogelijkheden tot het kosteloos volgen van cursussen en het halen van je certificaten
  • Wekelijkse salaris uitbetaling is mogelijk!


Functie:Technisch controleur
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Technisch controleur Raaak Personeel 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures