Vacature Uitlijnspecialist

Uitlijnspecialist in Hendrik-Ido-Ambacht

Jij bent een uitlijnspecialist óf je kent de basis en wilt de diepte ingaan in dit gave vak! Met jouw motivatie om hard te werken, mag je bij ons, EMHA, aan de slag als uitlijnspecialist. Je gaat zowel in Nederland als in het buitenland werken en voert klussen uit aan voorstuwingsinstallaties en overige rotating equipment. Voor deze wereldbaan krijg je een salaris tussen de EUR 3.000,- en EUR 5.000,-, 25 vakantiedagen plus 13 adv-dagen en een individueel keuze budget. Want we zorgen graag goed voor onze mensen! Solliciteren? Dat mag eenvoudig zonder motivatiebrief. Een WhatsApp is voldoende.


Als uitlijnspecialist ga je werken op toffe projectlocaties of in een team. Je gaat machines en apparatuur uitlijnen, waarbij je laser apparatuur en/of conventionele meetinstrumenten inzet. Tijdens en na afloop van je project maak je service rapportages op. Jouw werkzaamheden zullen in Nederland plaats vinden, maar ook in het buitenland. Afhankelijk van de duur van het project kan dit een enkel dag zijn, maar ook een wat langere periode; twee á drie weken.


Jouw taken samengevat


·       Je bent verantwoordelijk voor het uitlijnen, installeren en funderen van machines en apparatuur

·       Je genereert rapportages over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseert de klant deskundig

·       Je bent zowel nationaal als internationaal betrokken


Jouw toekomstige werkgever

We heten je graag welkom aan boord! We zijn de go-to experts als het gaat om service. Ook als het gaat om installaties van machines en installaties, zowel in de scheepvaart als in de industrie. En dit geldt voor zowel nieuwbouwprojecten als reparatie- en onderhoudsprojecten.


Waarom bij ons werken? Simpel. We zijn een soort familie. We helpen elkaar én onze klanten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. En maak je geen zorgen over stijve kantoorvibes; want bij ons is de sfeer relaxed en informeel. We checken regelmatig hoe het met iedereen gaat, want jouw werkgeluk vinden we belangrijk. Klinkt goed? Kom het zelf ervaren.Functie:Uitlijnspecialist
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via jade.knoppert@fygi.nl of 627319542. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Uitlijnspecialist FYGI 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures