Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur in Alblasserdam

Dit ga je doen

Jij als verkoopadviseur bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over de diensten en producten, doorgaans op afspraak. Dit houdt in dat je gedetailleerde informatie en advies verstrekt om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Na deze adviserende gesprekken stel je offertes op die zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de klant. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met klanten als Verkoopadviseur, zowel per e-mail als telefonisch, om eventuele vragen te beantwoorden en verdere ondersteuning te bieden.

Eén dag per week ben je aanwezig in ons Experience Center, waar je klanten persoonlijk ontvangt en hen de mogelijkheid biedt om onze producten in een inspirerende omgeving te ervaren. Je werkt als Verkoopadviseur nauw samen met het salesteam en andere teams binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat klanten de best mogelijke service en ondersteuning krijgen. In deze rol als Verkoopadviseur ben jij het gezicht van het bedrijf voor de klanten, waarbij je zorgt voor een positieve en professionele indruk.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je werkplek bevindt zich bij het toonaangevende bedrijf dat marktleider is in het plaatsen van balkonbeglazing, glazen wandsystemen, tuinkamers en windschermen. Ze bieden hoogwaardige producten die voornamelijk bij welgestelde klanten worden geplaatst. Je begint je dag vanuit huis of de auto en plant zelf je bezoeken in, wat het erg flexibel maakt om je eigen dag in te delen. Tussen de afspraken door word je één dag per week op het kantoor in Alblasserdam verwacht, waar je klanten ontvangt en hen helpt bij het maken van de juiste keuze in ons Experience Center.

Ben je klaar om het verschil te maken als Verkoopadviseur bij dit toonaangevende bedrijf? Aarzel dan niet om vandaag nog te solliciteren!

Dit krijg je

 • Een goed inwerkprogramma
 • Een auto van de zaak
 • Een laptop van de zaak
 • Direct een contract bij de opdrachtgever met uitzicht op een vast dienstverband
 • Pensioenopbouw
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele werkuren
 • Reiskostenvergoeding woon-werk van €0,21 per kilometer
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld


Functie:Verkoopadviseur
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Verkoopadviseur Raaak Personeel 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures