Vacature Voorbewerker

Voorbewerker in Alblasserdam

Allround voorbewerker / autospuiter

40 uur

Ben jij op dit moment een allround voorbewerker / autospuiter en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij op de hoogte van de moderne hersteltechnieken en wil je door interne en externe opleidingen de kans pakken om op de hoogte te blijven van de laatste schadeherstel ontwikkelingen? Dan ben je bij Schadenet De Koning aan het juiste adres! Wegens groei zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's.


Je bent allround aan het werk op het gebied van voorbewerken en auto's spuiten


Wat ga je doen in deze allround schade functie?

Jij zorgt er met jouw ervaring voor dat alle auto's goed en professioneel gerepareerd worden. Hoe ga je dit doen? Je zult de carrosserie van de auto voor aanvang van het spuitproces voorbewerken. Hierbij moet je denken aan het plamuren en schuren van de auto, maar ook aan de auto in de grondlak zetten om de carrosserie spuitklaar te maken. Naast je werkzaamheden als voorbewerker zul je inzetbaar zijn op onze spuitafdeling, waar je de auto(delen) voorziet van een nieuwe laklaag. Kortom, in deze allround functie zul je werkzaam zijn op 2 verschillende afdelingen en heb je een hele afwisselende baan.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je al ervaring hebt in het voorbewerken en spuiten van auto's. Je bent op de hoogte van moderne hersteltechnieken en wil graag meer leren over mogelijke nieuwe technieken. Wil je deze uitdaging bij ons aangaan? Dan vragen wij ook:

  • werkniveau 3 als (Eerste) Autoschadehersteller / Autospuiter;
  • dat je de capaciteit hebt om zowel in een team als zelfstandig te werken;
  • dat je motivatie, inzet en bereidheid toont om te leren.

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma 'Ik werk bij Amega' met andere nieuwe collega's, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris;
  • goede persoonlijke begeleiding;
  • voldoende (online) trainingen;
  • een vast contract bij goed functioneren.

Ben jij ervaren in de schadebranche of volg jij een opleiding in de schadebranche en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, werkomgeving of collega's? Kom dan op zaterdag 7 oktober langs en ontdek of werken bij Schadenet de Koning iets voor jou is. Wij werken met de nieuwste technieken in een gloednieuw pand dat wij graag aan jou willen laten zien.

Locatie: Nieuwland Parc 303, Alblasserdam
Datum:
zaterdag 7 oktober
Tijd:
van 9:00 - 12:00 uur

Selcuk Kilinc vertelt over zijn werk als Voorbewerker en Autospuiter

Selcuk Kilinc is ruim 38 jaar werkzaam bij Amega, waarvan nu 16 jaar bij Schadenet Ames. Hij is begonnen bij Ames als leerling Autowasser/Plaatwerker en is doorgegroeid tot Voorbewerker/Autospuiter.Functie:voorbewerker
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Amega Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Alblasserdam
  2. Voorbewerker Amega Groep 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures