Vacature Warehouse Medewerker

Warehouse Medewerker in Alblasserdam

Wij zoeken een echte teamspeler. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die goederen op de juiste manier kan laden en lossen en just-in-time de onderdelen kan leveren aan de productielijn.

Het team waarin je werkt als Warehouse medewerker

Broekman Logistics is gespecialiseerd in klantgerichte logistieke multimodale oplossingen voor transport. Dagelijks houden wij ons bezig met complexe logistieke vraagstukken van onze internationale klanten; hoe groot de uitdaging ook is, wij vinden de passende oplossing. Hierin zijn we actief binnen de Forwarding & Shipping, Breakbulk Terminals en Warehousing & Distribution.

Voor onze Warehouselocatie in Born (Limburg) bedienen wij grote klanten in de Machinery. Voor één van deze klanten zullen wij een nieuwe vestiging starten in Alblasserdam.

De totale opslagcapaciteit van de warehouse in Alblasserdam is meer dan 30.000m2 verdeeld over verschillende hallen. Ieder van de hallen is geschikt om onder andere machines en toebehoren te assembleren. De inkomende goederen kunnen sterk variëren van kleine schroeven tot gehele cabines. Werkzaamheden worden uitgevoerd een nieuwe ontwikkelde omgeving waarbij alle hulpmiddelen zijn afgestemd op een efficiënte werkomgeving.

Jouw profiel als Warehouse medewerker

Zoals eerder gezegd heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je daarnaast de juiste arbeidsmentaliteit.

Verder…

 • Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en reachtruckcertificaat;
 • Beheers je de Nederlandse taal;
 • Heb je een rijbewijs en ben je in het bezit van eigen vervoer.Broekman Logistics AlblasserdamBroekman Logistics Alblasserdam

Jouw werkzaamheden als Allround Warehouse medewerker

Als Warehouse medewerker heb je een belangrijke rol op onze locatie. Jij zal voor onze klant de goederen lossen, opslaan en gereed maken. Van hieruit zal je de verschillende orders picken en het just-in-time aanleveren van deze onderdelen naar de productielijn. Binnen jouw rol doe je ook kwaliteitscontrole van de opgeslagen goederen en leg je alle beschreven werkzaamheden vast d.m.z. de scanner.

Wij bieden de Warehouse medewerker

Door de opslag van machines binnen een nieuw warehouse garanderen wij jou een uitdagende werkomgeving. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om werk gerelateerde cursussen en certificaten te behalen.

Verder bieden wij jou….

 • Een marktconform salaris;
 • Een gegarandeerde 13e maand;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 27 vakantiedagen;
 • Pensioenopbouw;
 • Reiskosten.


Functie:warehousemedewerker
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Broekman Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Alblasserdam
 2. Warehouse Medewerker Broekman Logistics 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures