Vacature Weegbrugmedewerker Administratief Medewerker

Weegbrugmedewerker Administratief Medewerker in Rotterdam

Weegbrugmedewerker - administratief medewerker Rotterdam

Spelt is een snelgroeiend bedrijf en is actief in het recyclen van afvalstromen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerker die ons team komt versterken als weegbrugmedewerker op onze locatie in Rotterdam (Schiedam). Spelt is een bedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland. Ben jij benieuwd waar wij allemaal gevestigd zitten? Klik dan hier voor meer informatie. Ben jij resultaatgericht en wil je meewerken aan het succes van Spelt? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou!

Wat ga je doen als weegbrugmedewerker - administratief medewerker?

Als medewerker van de weegbrug ben je verantwoordelijk voor de administratieve taken rondom de weegbrug en de planning.

Wie zoeken wij?

Bij Spelt Afvalinzameling zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team op kantoor komt versterken.

Wij zoeken een fulltime medewerker of een BBL leerling die 1 dag per week naar school gaat en 4 dagen op de vestiging in Schiedam aanwezig is. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt ervaring in werken op een computer.

Voor deze functie zoeken wij medewerkers die in loondienst willen komen.

Waar ga je werken?

Deze functie is voor onze locatie in Schiedam, een van de zes vestigingen van Spelt in Nederland die actief zijn in afvalinzameling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan voor 32-40 uur per week. Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling conform de CAO. We zijn een platte organisatie met een productiegerichte werkomgeving. Het is een brede functie met mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien.

Bij Spelt vinden we een gezellige werksfeer en een hecht team belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig personeelsbijeenkomsten waar alle collega's samenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten vieren we successen, delen we ervaringen en genieten we van elkaars gezelschap. We geloven dat een goede relatie met collega's belangrijk is voor een prettige werkomgeving.

We hechten veel waarde aan kennis op niveau en stimuleren we voortdurend de opleiding van onze medewerkers. Spelt biedt diverse mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te verbeteren, zodat je altijd up-to-date blijft in je vakgebied. We geloven dat een voortdurende investering in opleiding bijdraagt aan de groei en succes van zowel onze medewerkers als onze organisatie.

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Durf je het aan?

Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken!Functie:weegbrugmedewerker administratief medewerker
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spelt Afvalinzameling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Weegbrugmedewerker Administratief Medewerker Spelt Afvalinzameling 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures