Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Rotterdam

Als werkvoorbereider bij deze organisatie bevind je je midden in de machinefabriek, waar diverse onderdelen voor rotating equipment, zoals tandwielkasten, worden gebouwd. Denk hierbij aan assen, koppelingen en andere componenten. De locatie beschikt over een eigen engineeringafdeling, waarvan de tekeningen op jouw bureau belanden. Jij vertaalt deze tekeningen voor je collega's in de montage en bestelt de benodigde materialen. Je werk staat volledig in het teken van het credo: "Preserving a better world." Klinkt dit als muziek in je oren? Bekijk dan deze vacature.

Wat worden je voorwaarden als Werkvoorbereider?

Als Werkvoorbereider kun je uitkijken naar aantrekkelijke voorwaarden die jouw toekomstige carrière ondersteunen. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • werken aan innovatieve en uitdagende projecten met de nieuwste technieken
 • een salaris van €2900 tot €4300
 • 89% van onze professionals krijgt binnen 1,5 jaar een vast contract
 • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris
 • reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Wie ben jij?

Het profiel van een Werkvoorbereider is gevormd door een combinatie van technische bekwaamheid, organisatorische vaardigheden en een sterke werkethiek. We zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische opleiding in werktuigbouwkunde of een aanverwant vakgebied. Je dient te beschikken over aantoonbare ervaring als Werkvoorbereider in de Industrie, waarbij je je bewezen hebt in het effectief plannen, coördineren en ondersteunen van projecten.

 • je bent communicatief vaardig
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • HBO werk- en denkniveau in bijvoorbeeld de richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde
 • VCA-Vol of bereid deze te halen
 • Materiaalkennis

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?

Ontdek de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden die je kunt verwachten als Werkvoorbereider. Wees voorbereid om te excelleren in een dynamische en uitdagende omgeving.

 • contact onderhouden met leverancier
 • voorbereiden van technische planning van het project
 • materialen bestellen
 • werkinstructies verzorgen (zodat monteurs precies weten wat ze moeten doen)
 • planningen maken en bewaken
 • inspringen op onvoorziene gebeurtenissen

Organisatie & Werksfeer

Deze internationale organisatie is onmisbaar geworden binnen de industrie. Zij houden zich vooral bezig met het ontwikkelen van en onderhoud plegen aan innovatieve constructies. Dit doen zij voor allerlei verschillende soorten bedrijven, in verschillende werkvelden. Denk hierbij aan olie & gas, food & farma, hightech en duurzame energie. Het bedrijf bedient ook veel klanten die in de energietransitie zitten. Als werknemer bij dit bedrijf krijg je er alleen in Nederland al 2000 collega's bij verspreid over meerdere locatie. Je werkt binnen een klein team van werkvoorbereiders, echter ben jij de spin in het web tussen verschillende afdelingen. Hierdoor werk je ook veel samen met de voormannen in de montage, de engineering en de afdeling inkoop. Je leert je collega's door deze functie dan ook snel kennen. Naast hard werken vindt deze werkgever het belangrijk dat collega's aansluiting bij elkaar vinden, zo wordt de geregeld met een borrel afgesloten.Functie:cad-tekenaar-werkvoorbereider civiele techniek
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Connetix via y.vandernat@connetix.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://connetix.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures alblasserdam
 2. Werkvoorbereider Connetix 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures