Vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde in Rotterdam

Over de functie

Ben jij een gedreven werkvoorbereider met een solide achtergrond in werktuigbouwkunde? Heb je aantoonbare ervaring en opleidingen die je expertise onderstrepen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde speel je een sleutelrol in onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en organiseren van werkzaamheden, waarbij je de technische specificaties, budgetten en tijdschema's nauwlettend in de gaten houdt.

Je krijgt de kans om te werken aan diverse projecten en jezelf te blijven ontwikkelen binnen een stimulerende werkomgeving. Voel jij je aangesproken door deze uitdaging?

Solliciteer nu en bouw samen met ons aan innovatieve en inspirerende werktuigbouwkundige projecten!

Functie eisen

Wat wij zoeken:

  • Een werkvoorbereider met aantoonbare ervaring en relevante opleidingen binnen werktuigbouwkunde;
  • Gedegen kennis van technische aspecten en softwaretools in dit vakgebied;
  • Analytisch denkvermogen en sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een proactieve houding en oog voor detail;
  • In bezit van een Vca-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Het beheersen van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Als werkvoorbereider bij Maandag® heb je de mogelijkheid om met een vast contract voor verschillende grote organisaties in de installatietechniek op detacheringsbasis te werken. Hierdoor doe je in korte tijd veel ervaring op en heb je de mogelijkheid snel stappen te maken in je carrière.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 4800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via ruben.tempelaars@maandag.nl of 31651112162. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Alblasserdamkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de alblasserdamkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures alblasserdam
  2. Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Maandag 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures